לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 23-09-2008, 10:20
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
2 מאכלים קבועים בערב חג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "אשכול מאכלי ראש השנה!"

זה משנה שעברה, השנה אקח איתי מצלמה לאמא ואצלם טוב יותר


דגים ברוטב צהוב לראש השנה
דג קרפיון שלם שהושרה בלימון ומלח או כל דג אחר שאתם מעדיפים
בדר"כ זה היה דג מתוק בגלל ראש השנה בשנים האחרונות הוא הפך לחריף חחח

4 פלפל חריף חצוי לאורך ללא גריעינים, 1-2 גמבה, 4 שיני שום פרוסות ,1 צרור כוסברה , 1/2 כוס שמן
1/2 כפית כורכום 1/2 כפית מלח, מעט לימון

מערבבעים את כל התבלינים והירקות בסיר מניחים מעל את הדג ודוחפים לרוטב עם האצבעות
מוזגים מים לסיר סגובה הדג והירקות.
מבשלים עד שהמים מתאדים, דואגים כל הזמן להניע את הסיר מצד לצד מעין ערבוב ללא כף
לבשל עם מכסה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

************************************************** ************************************************** **


טנזיה
20 שזיפים, 15 משמשים, 15 תאנים, 100 גרם צימוקים (אפשר גם תאנים ותמרים)
50 גרם צנוברים, 100 גרם אגוזי מלך.
5 בצלים פרוסים כ7-8 צלעות כבש או כל בשר אחר שאתם אוהבים (הכבש מוסיף טעם לתבשיל)
1 כפית קינמון, 1 כפית שחוקה מרק עוף, 3 כפות סוכר

להשרות במים את הפירות יבשים.
לשלוק במעט מים את הבשר עד לבישול כ70% (לא בישול מלא)
לטגן את פרוסות הבצל בחצי כוס שמן להשחים את הבצל טוב טוב טוב,
להוסיף לבצל את הפירות היבשים ללא נוזלי ההשריה את האגוזים והצנוברים להוסיף תבלינים ולהמשיך לטכן כ5 דק'

להניח את הבשר השלוק בתחתית התבנית ומעל לפזר את תערובת הפירות והבצל, לשפוך
מעל את נוזלי ההשריה של הבשר עד לחצי כיסוי של התערובת לכסות בנייר כסף
להכניס לתנור בחום גבוה כ20 דק' ואחכ להנמיך לחום בינוני 180מעלות למשך כשעה וחצי שעתיים
לקראת החצי שעה האחרונה להוריד את נייר הכסף להשחמה וקרמול התערובת

כתוספת אפשר להכין קוסקוס או אורז.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר