תוכנית "מה הורג אותנו" האחרונה והוכחות לשליטה על האועלוסייה
אז מי שראה את "מה הורג אותנו" של הערב יודע על הכנסת ההורמון הנשי אסטרוגן לאוכל שלנו. ההורמון בין השאר משבש את התיפקוד המיני של נשים וגברים וגורם להפרעה ביכולת להביא ילדים לעולם. האם הגלובליסטים באמת מנסים לצמצם את האוכלוסיה על ידי שימוש בחומרים כאלה?
נערך לאחרונה ע"י Starship_Trooper בתאריך 18-09-2008 בשעה 22:49.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "תוכנית "מה הורג אותנו" האחרונה והוכחות לשליטה על האועלוסייה"
הצביעות...
מצד אחד הם מכניסים במזון הורמון שידכא את הפוריות/המיניות של אנשים. מצד שני הם מפתחים תרופות נגד און.
אני לא תומך בילודה מרובה (מבחינה מסויימת אני אפילו נגד), אבל אין שום דבר שבעולם שיצדיק נקיטת הליכים כאלה.
לכל אחד הזכות לתכנן את המשפחה שלו איך שנוח לו. בנוסף לזה לאף אחד אין זכות לדכא פוריות של בן אדם בכוונה תחילה.
שני דברים לא ברורים לי ואשמח לקבל עליהם תשובה.
1. באילו מוצרי מזון ההורמון הזה נפוץ?
2. מה היתה תגובת תעשיות המזון?
נערך לאחרונה ע"י VCPA בתאריך 18-09-2008 בשעה 23:21.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי VCPA שמתחילה ב "הצביעות...
מצד אחד הם מכניסים..."
1) לפי הכתבה בבשר, ירקות ואפילו מיים. קיים גם באוויר.
2) לא בטוח, הם דיי נמנעו להגיב אבל ממה שהבנתי זה דיי האשמה של החקלאים יותר מתעשיית המזון שפשוט קונה את מה שהחקלאים מוכרים לה, והחקלאים נותנים עודף הורמונים לפרות ומרססים את הצמחים כי אחרת הם לא ייגדלו מספיק ולא יוכלו להתקיים לטענתם.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "1) לפי הכתבה בבשר, ירקות..."
זה שקר שהם לא יוכלו להתקיים בלי תוספות של הורמונים.
כיום יש המון חקלאים שמגדלים מזון צמחי אורגני ומגדלים גם בהמות בסביבה טבעית (בלי הורמונים ובלי הכימיקלים). בסופו של דבר היבול והבהמות האורגניים נחשבים ליותר בריאים.
הדבר היחיד, שתורמים הורמונים נוספים, זה תפוקה גדולה יותר.