לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2008, 11:13
  eagle701 eagle701 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shayetet13 שמתחילה ב "שאלה בנוגע ליציאה לפיקוד בחש"ן"

בקשר לקטע שעם הגעת מהמבצעית תחזור למבצעית ואם אתה זימונציק תגיע לביסל"ש אז זה בולשיט
אני כרגע נמצא בסגל של אוגוסט 08 ומתוך 9 מפקדים 2רק הם אוגוסט 7 זאת אומרת זימון ישיר 2 אוגוסט 06 שהגיעו מהמבצעית 4 נוב 06 שגם הגענו מהמבצעית ועוד אחד מרץ 6 אגב חוץ מה2 של האוגוסט 7 שהם זימון ישיר שאר המפקדים היו מחזור אחד במבצעית ואז יצאו לקמ"ט ואז חזרו למבצעית\ביסל"ש
המגמה עכשיו היא דווקא להביא לביסל"ש מפקדים מהמבצעית
ואנשים שעשו קמ"ט והגיעו ישר מאימון מתקדם לשלוח למבצעית לא משנה כמה שהם גרועים
אני אישית גם חושב שעדיף לצאת מהמבצעית לקמ"ט זה נותן לך יותר ניסיון ואין לך מה לפחד מי שמתאים לפיקוד ורוצה בסופו של דבר יוצא
עוד דוגמא בקמ"ט שלי הינו 23 מהמבצעית ו30 מביסל"ש שבסוף נשארו מהם רק 22
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-09-2008, 07:19
  צופה ורואה צופה ורואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
ממש לא בטוח
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי eagle701 שמתחילה ב "דורי בקמ"ט פשוט מלמדים את..."

לא ניתן להבטיח שמט"ק שהיה חייל במבצעית יהיה מט"ק מקצועי יותר, יש ויש.
הכרתי חבר'ה שהיו במבצעית לפני הקמ"ט והם באמת היו מט"קים מעולים ומצד שני הכרתי חבר'ה שגררו איתם מהמבצעית הרגלים וצורת חשיבה של איש צוות דבר שהשפיע על תפקודם לרעה ויצר צוותים לא ממושמעים ולא מקצועיים.

בקמ"ט מלמדים הרבה מאוד דברים שאיש צוות לא לומד בפן הטכני, בפן הפיקודי והאישי

בסופו של דבר הכל תלוי בבן אדם, לדעתי עדיף לצאת מייד לקמ"ט אם ניתן ולהתמקצע כמט"ק.

(ויליאם רארף אינג')
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש.
(אלוף מיל' עוזי דיין)

ישן 12-09-2008, 16:54
צלמית המשתמש של PD1
  PD1 PD1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל PD1 שלח הודעה דרך MSN אל PD1
בוא אני יגיד לך מה אני חושב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shayetet13 שמתחילה ב "שאלה בנוגע ליציאה לפיקוד בחש"ן"

תקשיב, אני רצו להוציא אותי לקמ"ט גם כן אחרי הצמ"פ שלי אבל אני בכל זאת עמדתי על שלי כשאמרתי להם שאני לא רוצה ושזה לא מעניין אותי כרגע למרות שלהיות מפקד אני רציתי ורוצה להיות.
בין ההיכרות שלי עם מפקדים שונים, הרבה מהמפקדים שהיו לי בהכשרה היו מפקדים שנמצאים ברצף זאת אומרת כאלה שלעולם לא היו בפלוגות המבצעיות, מתעסקים איתך בחרא ומבחינת מקצועיות, יש פער עצום בין מפקדים שהיו בפלוגה מבצעית וכאלה שלא.
תצא למבצעית, לומדים שם הרבה יותר (כמו כן אם נופל עליך לצאת ישירות לקו טנקים או אימון אז בכלל המקצועיות שלך בטנקים תרקיע שחקים, לא משנה מה התפקיד שלך ומה אתה עושה בטנק).
ישן 13-09-2008, 13:34
  דורי סער דורי סער אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל דורי סער
תקשיב טוב!!

להיות חפ"ש זה חרא! חרא חרא חרא! במיוחד אם תגיד לפלוגה כמו "זאבים" ששם תבין בדיוק מזה חפ"ש צעיר שטוחן כל היום שמירות מטבחים מחסומיפ 8/8 כמו כלב ואף אחד לא שם עליך! השחיקה בתור חפ"ש בשלושה מחזורים הראשונים שלו היא מטורפת! אם אתה חושב שבתור חפ"ש צעיר אתה תכנס לעזה ותהרוג מחבלים אז שכח מזה.. אתה תטחן כל כך הרבה צעירות לפני שיעלו אותך לטנק! ועזוב טנקים - קו חי"ר! זה הזימבור הכי גדול שתוכל לקבל! מסיים פטרול ישר למטבח. מהמטבח לשמירה לש.ג למחסום.. בקיצור.. זה לא מה שרואים בסרטים.

עדיף שתצבור ניסיון בתור מט"ק צעיר מאשר ניסיון בתור חפ"ש. העולם של חפ"ש הוא כל כך צר.. הוא לא יודע שום דבר חוץ מהעבודה שלו. הוא גם לא יעשה שום דבר מעבר.. להיות מפקד זה שונה לגמרי. ואין מה לדחות את זה אם אתה מתאים צא.

בהצלחה!

ישן 14-09-2008, 10:59
  משתמש זכר האדם שבטנק... האדם שבטנק... אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.08
קמ"ט בזימון ישיר.

אחינו היקר,
אני מפקד טנק בחטיבה 401 ואומר לך את דעתי:
מחזור ראשון מבצעית לא יקנה לך1 יותר מדיי,ובנוסף אתה כבר בראש של הכשרות לכן הייתי ממליץ לך לצאת בזימון ישיר לקמ"ט, וד"א: זה לא כזה יעזור לך לעשות מחזור שניים מבצעית לפני.
מה שכן,במידה ותתאים ויציעו לך בסוף הקמ"ט לצאת בזימון ישיר לקורס קצינים זה בהחלט לא הייתי ממליץ לך,כי להתחיל את השירות שלך בתור קצין בלי לעבור בדרך את תפקיד המט"ק עלול לגרום לך להרבה בעיות מערכתיות,אבל אין מה להשוות זאת ליציאה מהמסלול לקמ"ט.
בקיצור,המלצתי היא:צא לקמ"ט כמה שיותר מוקדם וכל עוד אתה יכול.

נ.ב:
זה קורס מדהים!!!! לפעמים אני לא מעכל שמביאים לילד בין 19 לפקד על כלי עוצמתי שכזה.

בהצלחה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:57

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר