שלום, אני מצלם עם CANON 450D, ואני מחפש חנות צילום טובה, שמפתחת טוב בדיגטלי. עד היום לא מצאתי כזו. האם אתם מכירים ויכולכים להמליץ על חנות צילום טובה?! תודה מרש!
פוטוגל- צומת צבר.
"הבחירות שלנו הן שמגלות מי אנחנו באמת, הרבה יותר מאשר היכולות שלנו" (אלבוס דמבלדור) למכירה 24-105L במצב מצוין.
ציטוט: במקור נכתב על ידי צל99 פוטוגל- צומת צבר. היי, האמת שאותם אני מכיר הפיתוח שלהם לא איכותי בכלל... תודה בכל מקרה על ההמלצה, ישנם עוד המלצות?
לדעתי אתה ממש טועה. אני מדפיס מדי פעם ארועים שאני מצלם. יצא לי לעבוד עם מס מעבדות. עד שסיננתי פה ושם. באזור שלי (חדרה- פרדס חנה - עפולה) לא מצאתי מקום שנתן לי תוצאות טובות באופן עקבי (לא אומר שאין, עד כה לא מצאתי). שתבין שיום חמישי שלחתי את אשתי בערך שעה נסיעה רק כדי להדפיס במקום מסוים שרציתי. פוטוגל הוא בהחלט מקום איכותי. אם אתה רוצה משהו נוסף באזור זה P.V.S במרכז הכרמל (וגם עד לשם יצא לי לעלות במיוחד להדפיס ארועים).
אוקיי, יכול להיות שאני טועה.. אבדוק שוב. עד היום מכל מה שבדקתי באיזור קריות \ חיפה \ נשר - הכי אהבתי פוטו צמרת - קרית ביאליק. אבל אבדוק שוב. תודה לכולם
בערך באותו נושא..... יש לי כמות (1000 תמונות בערך ) מה המחיר שאני יקבל? אפשר לדון בזה?
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
ודאי שאפשר לדון- לא איתי. שלח להם מייל או תתקשר אליהם.
חנות מעולה בקרית ביאליק פוטו בוקס שמה 048731212 אני פשוט נשאר שם בגלל התוצאות ובעיקר בגלל השירות שפשוט תמיד יש שם מי שיעזור לך מה עוד שהם פתוחים בשעות שבמקומות אחרים בד"כ סגור