04-09-2008, 08:09
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
הו, כמה שאני אוהב שאנשים מצטטים משהו שהם לא מבינים כאילו זה מוכיח את צדקתם
כאילו, חקרת ובדקת וכנגד כל הסיכויים באמת הצלחת למצוא קצת מידע באיזה אתר נידח ששמו ויקידפדיה..
גם המונח אפבופיליה לא מתאים לכאן, אפבופיל הוא אחד שנמשך בעיקר לנערות בוגרות, וגם זה בכלל נחשב להפרעה רק בזמן שזה מונע מהבנאדם לפתח מערכת יחסים נורמלית
למען האמת, ב-DSM (ספר אבחנות של אגודת הפסיכיאטרים האמריקאית המונה ומאפיין את כל ההפרעות הנפשיות) אפבופיליה כלל אינה מופיעה..
כך שפדופיליה=מחלת נפש, אפבופיליה לא
אבל נעזוב את זה..
למקרה שלא ידעת, גיל ההסכמה בארץ ליחסי-מין מלאים עומד על 16 ולא על 20...
"קטין מבחינה חוקית" הוא מתחת לגיל 16 כך שאפילו מבחינה משפטית (שזה העיקר כאן) אתה טועה פה.
לא חסר נערות בנות 16 שיש להן חבר חייל בן 20, האם מבחינתך אותם חיילים מופרעים בנפשם?
זה נכון שבחלק ממדינות ארה"ב גיל ההסכמה עומד על 18
אבל גם שם העניין הוא לא שאתה לא אמור להימשך אליהן מינית, אלא שלמרות שהן כבר מפותחות והגיעו לבשלות מבחינה פיזית, הן עדיין לא בוגרות מבחינה מנטאלית ועל פי החוק שם אין להן את היכולת להסכים לקיום יחסים מכיוון שאינן בשלות מספיק להבין את עומק העניין
או במילים אחרות, זה לא אתה זה הן.....
המשיכה של גברים לנשים צעירות (לא יותר מדי כמובן..) היא נורמטיבית ובריאה, לא סתם מציגים דוגמניות בנות עשרה כאובייקטים מיניים (יעל בר-זהר, אגם רודברג, ונראה לי שתצליח לחשוב בעצמך על עוד כמה..), רק שלא תמיד מותר לך ללכת אחר הדחפים האלה.
ההבדל בין מחשבה למעשה..
ושוב אני אחזור, גם לאפבופיליה אין קשר לכאן, משיכה כללית לנשים ובין היתר גם לצעירות לא נחשבת כלל כאפבופיליה
או בקיצור, מה שעשית זה כמו לראות ילד שהולך לו בבצפר, מוצא מחק זרוק על הרצפה, מרים ושם בקלמר שלו
ולרוץ ולצעוק לו "קלפטומן! קלפטומן!!"
לא ממש במקום..
|