לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-08-2008, 01:36
צלמית המשתמש של BIG BOZ
  BIG BOZ BIG BOZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.08
נהוג להאמין שלהיות מליונר או עשיר זה קשה, נדיר,לא יקרה לי וכו'== האמת! יש לי תאוריה

ואני רוצה לחלוק אותה איתכם,אני באופן אישי חושב שכדאי להשקיע כמה הדקות בשביל לקרוא וגם להגיב, לעניין כמובן.

אז ככה, נתחיל מהכי פשוט, כמה איש חיים כיום בעולם?-- משהו כמו 7,000,000,000 מיליארד נגיד ובממוצע לכל אחד יש שקל אחד שהוא מוכן להביא למישהו, לא חשוב כרגע מה הן הסיבות להחלטה שלו-- עכשיו איזה בעיה ניצבת לפנינו? איך להגיע לכל אותם אנשים, ובכן אינטרנט זו דרך טובה, נוותר כרגע על הפירוט של השיטות שקימות באינטרנט לקיום משימה זאת, עכשיו נגיד והצלחנו להעביר את המידע שלנו ואת הבקשה לאותו שקל למאית מסך כמות האנשים-- זה אומר הצלחנו לידע 70,000,000 מליון איש, בואו נהיה פחות אופתימיאים ונגיד שמהמאית הזאת 60,000,000 מליון באמת נחשפו, עכשיו מה נותר לנו? לשכנע את אותם אנשים שכדאי להם להביא לנו שקל אחד בתמורה למשהו שנעביר להם, בנוסף לשכנוע עצמו צריך לשכנע אותם שפעולת ההעברה היא פשוטה ביותר ולא תטריח אותם כמעט, אחרי שהצלחנו לעשות את זה, נשאר לשאר כמה מהאנשים אכן יסכימו לדבר, היות וכל מה שהם צריכים לעשות זה למסור כמות ממש מזערית של מזומן+ קפיצה לבנק להפקיד, כנרא שאחד ממאה ירתם למשימה, וזה משאיר אותנו עם 6000000 מליון איש שמוכנים ללכת על הדבר, עכשיו נהיה פחות אופתימיים ונגיד מתוך כל ה6 מליון בפועל מי שמבצע את כל המשימה זה 1 מתוך 6 וזה משאיר אותנו עם 1 מליון איש שמפקידים לחשבון מסויים 1 שקל שהופכים אותך למליונר, וזה רק ביקשנו שקל אחד
עכשיו תגידו שזה בילתי אפשרי, ועד כמה זה קשה להיות עשיר, שקל בסה"כ מכל אחד

שיתפתי אותכם בתאורייה שלי, עכשיו להצעות ורעיונות משלכם:

1. קודם כל אם למישהו יש תאוריה אחרת להיתעשר, שירגיש חופשי לשתף, השוק רחב

2, השאלה שלי עליכם: מה דעתכם צריך להיות הדבר שימסר לאותו אדם בתמורה לשקל שלו?

.3. איזה שיטה יעילה יותר ופחות מטריחה מהעברת כסף לחשבון בנק באמצעות הפקדה?

4. כיצד אפשר להעביר לכמה שיותר אנשים את המסר שלנו?
כרגע מספיק לשלב הזה
*^& כמובן שאפשר להעיר בקשר לכל עניין אחר כל עוד לעניין ולא איזה בולשיט כמו:"מעניין כמה מליונים יש לו שהוא חולק איתנו את התאוריה ..... וכו'
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-08-2008, 12:45
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BIG BOZ שמתחילה ב "נהוג להאמין שלהיות מליונר או עשיר זה קשה, נדיר,לא יקרה לי וכו'== האמת! יש לי תאוריה"

כעיקרון הרעיון טוב, לדעתי.
אבל, האינטרנט קיים לא יודע כמה זמן, ובזמן שהוא קיים השטויות והרעיונות האלו הספיקו לרוץ יותר פעמים כדי שמי שיפתח את המייל שלו ויראה לתרום כסף פשוט ימחק.
למרות שלא זוכר איפה קראתי שמישהו הצליח להתעשר מזה, הוא רשם הודעה כזו בבלוג שלו שיתרמו לו כסף כי אין לו כסף לתחזק את הבלוג והוא נהיה מזה מליונר, אני חשוב בעיתון אבל אולי סתם הנפצה.

בקיצור, צא מהסרט, להתעשר מזה אתה לא תתעשר.

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:39

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר