צפו לאשכול עמוס בתמונות - המתינו כמה דקות לטעינה של כל התמונות
חזרתי משבועיים בחול.
נחתנו בסלובניה ולקחנו אוטו.
שהינו בצימר בסלובניה 4 לילות (בעיירה נקלו).
אחר כך נסענו לאוסטריה ושם שהינו 6 לילות בצימר בעיירה פלחאו (עיירת סקי שגם בקיץ יש מה לעשות בה)
בסוף נסענו לאיטליה לשני לילות נוספים ומשם חזרה לארץ.
מזג האוויר בסלובניה ובאוסטריה פשוט מדהים. בלילה הטמפרטורה יכולה להגיע ל11 מעלות ובבוקר 15 מעלות. באיטליה היה ממש חם, כמו בארץ.
והנה כמה תמונות (מתוך 540 התמונות על המצלמה שלי (עוד כמה מאות תמונות על המצלמות של שתי האחיות שלי)
מסלול טיול ראשון בסלובניה - הליכה לאורך נחל עם גשרי עץ
אגם בלד בסלובניה
קניון בסלובניה
ביום האחרון בסלובניה היינו במסלול טיול לאורך נחל שבסופו מפל פנימי בתוך מערה.
התחלנו את המסלול במצב רוח טוב. עם מזג אוויר קריר ורגוע (קצת טפטוף)
אחרי הליכה ממושכת במסלול, הגשם התגבר והתגבר. והתגבר בעוצמה לא נורמלית. תוך שניות ירד עלינו גשם בכמויות לא הגיוניות. שביל ההליכה הפך בעצמו לנחל. נוצרו מפלים מההר שהיה מעלינו.
סלע נפל ממש קרוב לאחותי מהגשם והרוח שהיו שם. אנשים נכנסו למערות וכוכים קטנים לצד המסלול כדי להסתתר מהגשם.
המנטוס שהיה לי בתיק הסגור בתוך שתי אריזות נמס מהמים וטינף לי את כל התיק.
אני חושב שבאותו יום ירדה עליו כמות גשם יותר גדולה מאשר כמות הגשם שיורדת בישראל בכל החורף.
וזה הצימר בסלובניה
והנה מספר מגניב של מכונית שצילמתי באוטוסטרדה בין סלובניה לאוסטריה. מוקדש למואיזXD
באוסטריה היינו בצימר בעיירה פלחאו הצימר היה מרוחק מהעיירה עצמה. על צלע ההר - הצימר השקיף על העיירה מלמעלה. צימר מבודד ושקט. היה בו חדר משחקים עם כדורגל שולחן וטניס שולחן חווה עם חזיר, סוס, פרות וארנבות. ועוד כל מיני דברים. כיוון שהצימר היה על ההר היה מאוד קר. בלילה הטמפרטורה הגיע ל10 מעלות.
באוסטריה יש מלא רכבלים לסקי ולתיירות בקיץ. היינו על כמה מהם. בנוסף עשינו שני מסלולים של מגלשות הרים עם קרוניות אישיות (כמו שיש בצוק מנרה רק משהו הרבה יותר מתקדם)
מגלשת ההרים הראשונה באורך של 2 ומשהו קילומטר.
הנוף מהצימר שלנו - עיירת הסקי פלחאו
קפיצה חדה ליום במינכן - הנה כמה תמונות
רולס רויס ששהתה במקום
המזרקה בכיכר המרכזית במינכן
מהשוק במינכן - תמונה מדהימה - צריך לראות אותה בגדול כדי לקלוט את היופי
כרוניות רכבל באוסטריה - הרכבל הגדול - רכבל שעולה לגובה של 2.7 קילומטר (אם אני לא טועה)
על ההר יש מועדון של עפיפונים אנושיים - או איך שלא קוראים לזה.
לפני הקפיצה - עשרות אנשים התאספו סביבו וצילמו את המטורף.
אחרי הקפיצה - נראה כאילו הוא קופץ ממקום דיי נמוך - אבל תאמינו לי - זה הר בגובה 2.7 קילומטר.
אני אנסה לקצר כי האשכול כבר מתמלא
אז עוד קצת במילים - באוסטריה נסענו ברכבת שמסיעה מכוניות. המכוניות עולות על הרכבת ונוסעים לדרך. הרכבת עוברת בדרך במנהרה חשוכה באורך 6 וחצי קילומטר.
נכנסנו למערת מלח בה היו מגלשות, סירות במאגרי מי מלח מתחת להר וקרוניות להסעת אנשים.
נכנסנו למכרה נחושת עתיק.
היינו בארמון של מלך משוגע שבנה מתקני מים משוגעים כמו שולחן סעודה שמשפריץ מים על האורחים, פסלים שמשפריצים מים. מים משפריצים עליך מכל מקום. - משהו משוגע.