01-09-2008, 15:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.04
|
|
טוב, אז ככה:
ציטוט:
אבל לפי התסמינים שלך לדעתי האישית היה לך וירוס כלשהו
|
לא ברור לי לפי אילו תסמינים הלכת.. במצבי היפו, מאחר ולא מגיע למוח מספיק סוכר, יכולה להיות פגיעה במערכת העצבים המרכזית (עייפות, סחרחורות, כאבי ראש וכיו"ב). התופעות האלו הן כל כך רחבות, שלהגיד שהן כתוצאה מווירוס, בהיעדר מידע מוצק, זאת טעות פטאלית. האבחנה המבדלת פה רחבה מאוד, ואני לא הייתי רוצה לקבוע לפי נתונים מהאינטרנט אם זה ווירוס או סכרת או ל"ד נמוך או כל דבר אחר.
ציטוט:
בקשר לאנמיה הקלה סביר שרמת ההמוגלובין שלך הייתה נמוכה בגלל שלא אכלת בצורה מסודרת, ולא אכלת מספיק ברזל.
|
הנחה מאודדדד מפושטת. מעבר לעובדה שאני בכלל לא בטוח שאם יש חוסר תיאבון במשך יומיים-שלושה, רמת ההמוגלובין צריכה לרדת בכלל.. שוב, יש המון גורמים לכך. היא בחורה, ובדר"כ נשים סובלות יותר מאנמיה, וכמו שאמרתי קודם, יכולים להיות כל כך הרבה גורמים.. אולי בכלל היה לה מחזור קשה לפני כמה זמן וזה מה שגרם לרמה הנמוכה של ההמוגלובין? כמו בפסקה הקודמת, אי אפשר לקבוע על סמך נתונים מהאינטרנט מה יש לה.
ציטוט:
וירוס יכול גם להיות חודש, הרי אין תרופה לוירוס בניגוד לחיידק (אנטיביוטיקה), חולים עד שהגוף מנצח את הוירוס.
|
נכון.. אבל אם המחלה הוויראלית נמשכת חודש זה גם יכול לומר שמשהו לא בסדר בגוף.. כיוון שמשך של מחלה וויראלית הוא בדר"כ שבוע-שבועיים, ושוב, אי אפשר לקבוע.
ציטוט:
(אין חום במצבי היפו/היפר)
|
יכול להיות חום. כמו בכל מצב שהגוף בסטרט, תהיה עליית חום גוף סיסטמית
ישנם קריטריונים לבדיקת קיום סכרת או לא, אבל אני מעדיף לא לתת אותם כאן, גם ככה חפרתי מספיק בעצמי
האשכול הזה זאת הוכחה ממש טובה לכך שהתייעצויות רפואיות באינטרנט זה מסוכן.
נערך לאחרונה ע"י נור בתאריך 01-09-2008 בשעה 15:51.
|