08-09-2008, 16:20
|
|
|
חבר מתאריך: 01.09.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Guess
לא היה לי קשר מעולם מכיוון שהעדפתי לא להפגע בסופו של דבר אחרי מספר אינסופי של פגיעות שהגיעו.
הקשר שהיה לי היה עם בחורה, שהיה לה את כל מה שגבר יכול לרצות באשה שלו, ובמקביל, היה לה את כל מה שגבר לא רוצה בבחורה שלו.
ידעתי את הצעדים שהיא הולכת לעשות לפניה, לפני שהיא בכלל חשבה שהיא תעשה את זה, ידעתי שהיא תעשה אותם, כי היא צריכה להפיל מישהו ש"פגע" בה, כדי להתחזק.. ובאמת נפלתי בנוק אווט.
הצלחתי להתאושש, ובאמת שלא חסר לי דבר בחיים, יש לי עבודה מעולה, כל דבר שמישהו שמשתחרר מהצבא יכול לרצות - השגתי - ואני ממשיך קדימה..
מתסכל אותי שניסיתי להתחבר לכמה בחורות והן היו מעוניינות והכל היה טוב, ופשוט פתאום נעלמו, פתאום "בקשר" - הרבה דברים לא מובנים..
זה לא שאני בלהט להכנס לקשר - אלא שזה משהו שאני נורא רוצה ונורא חשוב לי .. כי זה סוג של בסיס שמחזיק אותך שפוי ברגעים של אי שפיות..
|
אני מזהה שסיפור שלך כמה חלקים.
1. מנעת מעצמך קשרים בשל הפחד להפגע.
2. בסופו של דבר התעלית עליהם כביכול והתחלת קשר שהתחיל טוב והסתיים רע.
3. הסיום הרע הביא אותך לשפל והביא לבחורה תחושת ניצחון.
4. כעת אתה מנסה לגשש, אבל הכל מתמסמס לך.
5. אתה מתוסכל מהלבד.
אז אתה טוען שיש לך הכל, ידידי. אבל לפעמים החומר לא מספק (עבודה, כסף וכו'). אז בעצם יש לך כמעט הכל, כי חסרה לך שלוות נפש- שאתה תולה בקיום בת זוג בחייך.
הגישה הזו מוטעית, כיוון שעליך להיות מאושר ושמח גם אם אין לך בת זוג. בת זוג היא בונוס, ולא משהו שאמור להשפיע על האושר שלך.
סביר להניח שהביטחון שלך נפגע כתוצאה מהפרידה ואתה משדר החוצה תסכולים.
אני חושבת שאתה צריך להפסיק להתעסק ב"מתי כבר מישהי נורמלית תרצה אותי?", ולהשקיע בעצמך.
תחזק את הגוף והנפש, תעלה את הביטחון והדימוי העצמי שלך, תהיה שמח במה שיש לך, ובכך תשדר לסביבה שאתה בחור מהאגדות. בך תשיג המון! והבחורות (ובכלל בני אדם) יסתובבו סביבך... ואתה תהיה מוקד משיכה מעניין, כמעין אבן שואבת.
מחזקת את ידיך.