24-07-2008, 11:40
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.06
|
|
מדעי בע"ח -> וטרינריה אשכול תיסכול!
אהלן,
אף פעם לא יצא לי להגיב פה בפורום [אני מגיב רק במתגייסים וסדירים], אבל עכשיו שמתי לב שיש פה אחלה פורום שבאמת קרוב לליבי אז אני כן אתחיל להשתתף גם פה בדיונים.
בכל אופן, רציתי לדעת אם מישהו פה לומד\למד מדעי בע"ח ו\או וטרינריה.
התנאים בארץ פשוט לא פיירים! לא הגיוני שאני אצטרך לעשות תואר של 160 נקודות ב3 שנים!!! [פאקינג 53~ נק' בשנה], לסיים אותו בהצטיינות יתרה [ממוצע של פחות מ92-3 נחשב כישלון] ואז לקוות שאני אהיה מבין ה10% שיתקבלו ללימודי וטרינריה [מתוך 400 מגישים, מתקבלים 45] וגם אז יש לי עוד 4 שנים עד התואר הנכסף!!!
פשוט לא הגיוני שלהיות וטרינר בארץ זה קשה ברמה שהיא כמעט בלתי אפשרית. מילא רפואה דורשים ממך פסיכומטרי חולני ובגרויות בשמיים, אבל כשאתה שם, אתה שם! אתה לא צריך לפחד שאחרי 3 שנים של קריעת תחת אתה פתאום תתקע עם תואר שאין לך מה לעשות איתו [חוץ מלנהל פינת חי באיזה גן חיות עירוני] ושהשקעת זמן, בריאות וכסף לחינם!
למה שום אונב' לא מרימה את הכפפה ופותחת עוד פקולטה לוטרינריה? למה לא מקלים על התנאים?? לא פלא שרוב הוטרינרים לעתיד לומדים בחו"ל :\
אוף!!!
ועכשיו אחרי שהוצאתי את הכל, אני שמח לבשר שנרשמתי לאונב' הפתוחה. אני אעשה שם כמה קורסים [כרגע אני בצבא] על מנת שאחרי זה איכשהו זה יקל עליי במהלך לימודי התואר ה1.
שיהיה יום נעים
|