08-08-2008, 15:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.06.06
|
|
ריב עם אמא
לטענתה הריב התחיל כשאמרתי לה משהו חצוף לפני אבא שלי. אני אפילו לא זוכר מה זה היה, וגם אבא שלי לא, ואם זה היה "עדדדד כדי כךךך רציניייי" אני הייתי זוכר את זה.
לאט לאט אמא שלי מגזימה יותר ויותר, לא רק שאני צריך לעשות כבר כמעט את כל העבודות בבית פתאום היא גם מתעצבנת כל שניה שאני רוצה או מנסה לדבר איתה היא גם נותנת לי עונשים על ימין ועל שמאל. זה גם מתחיל להיות קצת מוגזם, היא חוטפת קריזות ומכה אותי כאילו כלום.
ואם זה לא הספיק, לא משנה מה, כל דבר שאני מבקש ממנה (גם אם מדובר בדברים בסיסיים כמו לקנות אוכל אפילו) היא מסרבת.
אז לפני שבועיים החלטתי לגמור את הסיפור למרות שלדעתי היא האשמה פה בסיפור, ולבד הכנתי ארוחה בשביל שנינו, ארוחה שהשקעתי בה לא פחות משעתיים. היא חוזרת מהעבודה, ואחרי כל ההשקעה היא אומרת לי שהיא לא רעבה. אמרתי לה שהכנתי את זה בשביל שנפסיק את הריב אז בתגובה היא חטפה עליי כריזה ואמרה שעוד פעם אני מנסה לעשות משהו כזה זה הסוף שלי.
כעבור שבוע אני נוסע לאילת, כשאני שם היא פתאום דואגת לי, מבקשת שאני יתקשר כל יום כדי להגיד שהכל בסדר, ובאמת ככה היה, ודיברנו כאילו נגמר הריב.
אני חוזר הביתה היום, עייף ב6 בבוקר מאילת, ונחשו מה, אמא שלי מעירה אותי אחרי שעתיים כדי שאני יסדר את הבית יקפל כביסה וישטוף את הכלים, ואני עדיין שותק ועושה את מה שהיא מבקשת ממני.
באיזשהו קטע התווכחנו שוב, וזה הגיע לזה שהיא אמרה שאני לא מתנהג כמו הבן שלה, אז אני אמרתי לה בתגובה שאולי גם היא לא מתנהגת כמו אמא שלי. היא התעצבנה מן הסתם, והחליטה שהיא מענישה אותי ומחרימה לי משהו (חפץ יקר לי) עד שאני לא כותב לה חיבור על איך שאני משנה את הגישה שלי, ואיך ילדים אמורים להתייחס אל הוריהם. אני לא רוצה לכתוב את החיבור הזה, זה עוד יגרום לה לחשוב שמה שהיא עושה מוצדק ושהיא יכולה אפילו להחמיר עם זה. עניתי לה בחזרה: "מה את חושבת, שאחרי זה הכל יהיה טוב ויפה?" היא מן הסתם התעצבנה באה וסטרה לי.
בשלב הזה אני ממשיך לשתוק, אני יודע שאם אני יתפרץ זה יהיה צעד לא חכם כי אז הריב הזה בכלל יתפוצץ. אבל אני כבר לא יכול עם זה. היא אמא שלי בסה"כ ואני כבר חודש איתה רק אני והיא בבית והיא בכלל לא אמא שלי. היא סתם התגלמות השטן בתוך הבית שלי.
נמאס לי.
אני חושב כבר לברוח מהבית.
נערך לאחרונה ע"י Storm3r בתאריך 08-08-2008 בשעה 15:30.
|