17-08-2008, 02:16
|
|
|
חבר מתאריך: 03.08.08
|
|
הערה - מכיוון שהבן אלפי זונות לעיל החליט שהוא יכול להגיד יהודון ולנסות להעליב את אלוקי ישראל - אשתמש בטונים שונים לחלוטין בהודעה זאת - אפילו במחיר חסימה :
עבדול - תסביר לי ערבי מטומטם (ולפי רמת ההבנת נקרא שלך - כנראה שהאינטלקט שלף שואף לזה של זבוב -אז אין צורך לקרוא לך מטומטם, כי לכל מי שיש עיניים וקצת טאקט יבין את זה בעצמו) - איך שנאת "מוסלמים " זה גזענות ? ..
איסלאם זה דת , כזאת שערבוש כמוך(בהנחה שאתה לא יהודי אכול שנאה עצמית שאז אתה אפילו יותר פתטי ) כנראה מאמין בה .... לא "גזע" , ויש תחת ה"דת" הזאת עשרות עמים מכל תת אתניות כלשהי במין האנושי
האם לשנוא את הנאצים זה גזענות ? ... זה אדיאה, בדומה לדת, שחבורת אנשים אימצו ... אם כן - אז סבבה, אז אני גזען.
"בהתחשב בעובדה שרובם המוחלט של המוסלמים שמשרתים בצה"ל לא מפגין מעורבות בפלילים ובגידה בהשוואה לחיילים הלא מוסלמים,"
פחחחחחחחחח
", ושבינתיים רוב האזרחים הישראלים שנרצחו או שבוצע נגדם אקט אלים אחר ע"י בוגד במדי צה"ל נפלו קורבן ליהודונים דווקא "
אם אתה מדבר על מי שאני חושב שאתה מדבר עליהם ... חחח במי הם בגדו בדיוק ? "צבא הגנה לישראל" , לישראל , לא לישמעאל .
ודי לחכימא (משהו שאתה לא ) ברמיזה .
"ההיצמדות לדתם של חיילים מוסלמים (אגב - אתה סופר גם צ'רקסים במניין הזה?) היא לא רק גזענות אלא גם איוולת - פגיעה בחיילים טובים לעומת התעלמות מבוגדים מזיקים."
אתה זה שמתעלם מהבוגדים
צ'רקסים הם מוסלמים,אז כן . לא רק שהם לא צריכים להיות בצבא, הם גם לא צריכים להיות בארץ .אבל לא טענתי שהם אלה שמוכרים נשק לאויב ... זה ברור על מי אני מדבר ,אם לא היית כזה מטומטם, היית מבין .
"שנית, ברגע שמתוך גזענות (אני לא בטוח שאתה גזען - אתה יותר עושה רושם של ילד מוזר עם תסביך נחיתות שמחפש תשומת לב, למרות ההכרזה החוזרת-ונשנית ש"לא אכפת לך מדעתם של אחרים") "
חח , תסביך נחיתות אה? .. מחפש תשומת לב ?
סלח לי , אדם הביע תמיהה איך נשק מסוים מגיע למחבלים... עניתי לו תשובה שהיא לא פוליטיקלי קורקט בלשון המעטה ,אך כל בר דעת יודע שזה נכון ... ואתה, מר , סלף אסטים, מיידית קופץ להגן על חבריך המחבלים . תסביך הנחיתות (ודרישת התשומת לב , היא שלך) אני בסך הכל עונה ליללות הבכייניות שלך
בקשר ל"ילד" חחח ,אני די בטוח שכשאני יצאתי מהתיכון, אתה אולי נכנסת לגן , אך עצם זה שאתה מודע לחופש הגדול (תאמין לי שלא ידעתי שיש כרגע חופש גדול) ולביריונים שמרביצים לילדים בבית ספר... חח אולי מצביע על חששות מצידך ? מר ערבוש בוגר.
לא אכפת לי מדעתך, ולא ביקשתי את דעתך ... זה לא אומר שאני אתן לערבושיות שלך לג'עג'ע פה בלי חשבון .
"אתה מקטלג כל מוסלמי כאויב-בכוח, אתה דוחף כל מוסלמי שעשוי להמצא בצד "שלך" לצד של החבר'ה הרעים, ולו בגלל שאין לו ממש מה להפסיד."
או ... אז עוד אחד יצתרף למליארד שכבר שונאים אותנו ... איזה הפסד איום .
אם הוא היה בצד "שלי" , הוא היה זורק את הקוראן לבית שימוש על שכתוב בו שצריך להשמיד את כל הלא מוסלמים .
"בהתחשב בעובדה שיש 200 מיליון מוסלמים לעומת כ200 אלף יהודונים-אמיתיים-גאים (לפי הגירסא הטהרנית של הלל-המקלל ודומיו)"
200 מליון קופים עדיין יפסידו לעשר אלף בני אדם עם שכל .
" ובהתחשב בעובדה שאללה עושה רושם של אל חזק, אפקטיבי והישגי "
פחחחחחח, וואלה, איפה אללה כשאנחנו משמידים את החזירים שלו ? בשירותים ? ....
איפה מוחמד הנבלה ?.... למה הוא לא עוזר להם ?
"הרבה יותר מהלוזר שהיהודים סוגדים לו (האל הכי פשלונר והכי כושל בהגנה על מאמינים שלו מלבד הורמיז הזרטוסטראני) זו לא אסטרטגיה חכמה."
אללה הוא הלוזר, אלוקי ישראל הביא את ישראל לניצחון על גבי ניצחון על גבי ניצחון , על האויב המוסלמי .
אלוקי ישראל תמיד מגן על המאמינים שלו ,עובדה שאנחנו פה ... עובדה שאנחנו ניצחנו , עובדה שהארץ שלנו ... עובדה שעוד עשר-עשרים שנים אנחנו נשלוט פה ונמחק את החיוך החצוף מהפרצוף שלך מוסלמון .
אללה הוא עכבר .... אלהא הוא אכבר
|