09-08-2008, 18:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
המלצה וסיקור לסרט- "מאמה-מיה!"
חח אני כותבת את ההודעה הזאת כשרק שעה קודם סיימתי לראות את הסרט בבית הקולנוע. אז מיותר לציין שאני ממש מתרגשת.
כבר המון המון זמן מאז שראיתי סרט (בקולנוע או מחוץ לו) שכ"כ אהבתי, וכ"כ רציתי לרצות לראות שוב מיד אחרי.
הסרט והמחזמר עליו הוא מבוסס, מציגים את הסיפור בתוספת מיטב הלהיטים של הלהקה "ABBA" . ומבין השחקנים אפשר למצוא את פירס ברוסנן, מריל סטריפ, סטלן סקרסגארד וקולין פירת' (והופעות אורך קצרות של בני אנדרסון וביורן אולבס - החלק הגברי בלהקה).
מסופר על אם חד הורית וזמרת לשעבר (סטריפ) שמנהלת בעזרת הבת שלה (אמנדה סייפריד), אכסנייה מתפרקת על אי ביוון. הבת, סופי, בת ה20, עומדת להתחתן ורוצה שאביה ימסור אותה. הבעיה היחידה... שאף אחד לא ממש בטוח מי אבא שלה. מתוך קריאה ביומן היא מגלה שלאמה היו שלושה רומנים בערך תשעה חודשים לפני לידתה, ולכן היא מחליטה ללכת מאחורי גבה של האמא, ולהזמין את כולם לאי כדי לגלות מי מהם הוא אביה.
עד כאן מה שאוכל לספר בלי להרוס את הסרט.
מדובר בעיבוד מצחיק ומרגש של פילידה לויד למחזמר, והוא מלא בכמה סצנות בלתי נשכחות ובביצועים מעולים של השירים על ידי צוות השחקנים (סייפריד וסטריפ מתגלות ככשרונות ווקאליים יוצאים מהכלל לדעתי).
מדובר בקומדיה רומנטית, אבל אני חושבת שכל אוהב מוסיקה ונוסטלגיות יצא מהסרט עם הרגשה שכספו בוזבז לטובה. [=
נערך לאחרונה ע"י Seo בתאריך 09-08-2008 בשעה 18:05.
|