14-08-2008, 13:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
אין פה שום סימוכין, זו אפילו לא טענה עיתונאית שמוטלת בספק אלא רכילות ראיונית. אין פה אפילו מראית עין של הוכחה.
ציטוט:
ולסיום, אני מציע לשים דברים בפרופורציות - אנחנו עדיין לא פורום חדשותי, אלא פורום תאורטי,
בכתב הוויתור של הפורום זה אף מודגש, שהדברים המובאים לכאן אינם בעלי ערך עיתונאי
עד שהוכך אחרת באופן בלתי ניתן לערעור, אבל לדעתי העדות הזו של מר הרש
שמצטרפת להכרזות של מקיין וראמספלד שאמריקה צריכה עוד 11 בספטמבר, ולאור העבר העשיר
של ארה"ב במבצעי False flag כמו תוכנית נורת'וודס והתקרית המבויימת במפרץ טונקין שהובילה למלחמת ויאטנם,
היא לא כזו מופרכת ובלתי הגיונית. בהתחשב בנסיבות, דווקא ההיפך הוא הנכון...
|
שוב, אין פה עדות, הרש לא היה חלק בשיחה הזו לכאורה אם בכלל התקיימה, לכן הוא לא עד. אם מדובר בעדות שמיעה אזי משקלה ככליפת השום, מכיוון שהוא אפילו לא אומר מי לקח חלק באותה שיחה. או אפילו לא עושה את ההתחייבות העיתונאית המצופה בסיפורים כאלו, שהיא הוצאת הטענה לדפוס (בדיוק כפי שאמר הראיונות בעבר, שהדפוס מחייב אותו לעובדות וביקורת עורכים).
העיתונאי ה"מהולל" סימור הרש זכה בפרס פוליצר לפני 38 שנים, כן, לפני קרוב לארבעה עשורים. זה אכן מכובד מאד, ומאז יש לו אכן יושרה עיתונאית המשתווה לזו של גדעון לוי.
ציטוט:
אני מקווה שאתה צוחק שאתה אומר את זה, אני מקווה שאתה באמת לא מצפה מאנשים כמו אהוד ברק
לשבת ולתכנן מצבים בהם חיילי סיירת מטכ"ל ירו למוות בחיילים ישראלים בני 18 רק כדי לייצר קטליזטור למלחמה,
זה לא איכותו של קברניט, זה איכותו של פושע שמבצע בגידה במדינה, אחד מדרגות הפשע החמורות אם לא החמורה ביותר.
|
1. איפה יש הוכחה כלשהי או אפילו שמץ של טענה שצ'ייני הוא זה שהעלה את ההצעה הזו? ולא אחד מהנוכחים בפגישה? (אם בכלל הייתה)
2. איפה נאמר שההצעה ליצירת משבר כללה בכלל הרג דו"צ של חיילים אמריקאים? איפה? בשום מקום בראיון!
זהו ראיון רכילות צהוב שלא מעז לומר אפילו במילה אחת, שצ'ייני הציע הרג חיילים מכוון לשם חירחור מלחמה.
תקריות טונקין לא בויימו, ובטענה הזו אתה מגחך את נושא הפורום. התקרית הראשונה הייתה אמיתית, השנייה פורשה לא נכון ותוך שעה דווחה השגיאה - בדיעבד נופחה ושימשה כעילה. ביום= תכנון מקדים.
הבעיה בגישה של מרבית חובבי קונספירציות, ואני לא מוציא עצמי מחוץ למחנה הזה, שהם ברובם שוללים את התהליך המדעי בהגעה למסקנות וחקר המציאות. נדבקים לרכילות צהובה, חצאי-משפטים, שברירי תמונות וקליפים ושאר ירקות סובייקטיבים, כאשר הם מיישרים הכל לסדר היום ולמטרה שקבעו מראש - אמונה כמו-דתית במקום חקירה אמפירית.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 14-08-2008 בשעה 13:10.
|