25-11-2008, 23:12
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
|
|
בוא נעשה סדר קודם כל.
יש אנשים פתוחים יותר ויש אנשים צנועים יותר, לכולם חייבת להיות הזכות לצנעת הפרט וכבוד האדם.
עכשיו כשמשתמשים במילה "מפחיד" לא מדובר על פחד אישי (לפחות לא רק),
אלא על פחד לאבד את החירויות שלנו, הפחד להיות משועבדים לגורם כח שישלוט בנו,
במקום שאנו כבני אדם נשלוט בחיינו באופן שבו אנחנו רוצים.
אם נוח לך הרעיון שיושתל בך שבב אלקטרוני כמו אחרון חיות המחמד, אז באמת שצר לי עליך,
כנראה שאתה לא מבין על איזה מציאות אתה מדבר, ואני מאוד מתנצל אם מה שאני אגיד יישמע מגעיל ומתנשא
אבל אני חייב להגיד את זה, וזה שאתה כנראה לא מספיק אינטלגנטי כדי לראות מעבר לקיום האישי שלך כאדם,
ולראות מה מציאות של ניטור בני אדם כמו חיות יעשה לאנושות, ואיזה עולם עגום זה ייצור.
עולם בלי חופש ביטוי, עולם בלי מחאות, עולם בלי שום חירות אישית.
אתה יכול לדמיין עולם שבו את "תיסרק" כמו מוצר בסופר בכל פעם שתכנס לחנות או בניין משרדים,
פרטיך יתועדו כולל שעת כניסה ושעת יציאה? המידע האישי והרפואי שלך יהיה זמין למאגרים אחרים?
אתה כנראה לא מבין? אתה כנראה לא מבין איזה אסון זה יהיה לבני אדם לחיות בעולם מגעיל שכזה.
ולכן אתה מדבר על פלאפונים וסוסים טרויאנים כהשוואה, אין שום השוואה.
שבב אלקטרוני, מאגר ביומטרי - אלה דברים שמי שקצת חושב קדימה
כמה שנים ורוצה להביא ילדים בשלב כלשהוא, צריך להיות מודאג מאוד מהם.
צריך להיות מודאג מהעולם שבו הילדים שלו יגדלו, מצלמות בבתי ספר, מצלמות בעבודה,
אינטרנט תאגידי מנוטר ומפוקח, מחשבים שמקונפגים ע"י היצרן מבלי התייחסות אליך כגורם רלוונטי,
שוטרים שיוכלו לסרוק אותך ברחוב באמצעות אקדח לייזר, ורק שוטרים? למה לא פקידי ממשלה?
למה לא האקרים שקנו את המכשיר בשוק האפור, ויוכלו לדעת עליך הכל מבלי לדבר איתך.
זו המציאות שאנחנו צועדים אליה עם ההתחלה הקטנה הזו של מאגר ביומטרי ושבבי RF,
נכון זה נשמע כמו סרט, אבל מאיפה אתה חושב מביאים את העלילות האלה לסרטים?
יוצרי סרטים איכותיים הם בד"כ אנשים מאוד מודעים לעולם שלהם, הם יודעים הכל על הנושאים המדוברים כאן.
אם אתה לא מפחד מעולם כזה, אז הגיע הזמן שתתחיל,
אם אנשים לא יעצרו את זה עכשיו כשזה עוד מוקדם - בעוד דור מהיום זה כבר יהיה בלתי אפשרי.
זהו אינטרנס מובהק של אנשים צעירים שיש להם עוד שנים רבות לחיות בעולם הזה,
לחשוש בכנות מהתקדימים המסוכנים האלה שהולכים וצוברים תאוצה מיום ליום.
עשה לעצמך טובה, ואל תאמין לטלוויזיה - כי היא שייכת לאנשים שלא סופרים אותך.
היא כלי לקידום רעיונות של בעלי אינטרס, היא נכס כמו אוטו או בית, כשאתה הבעלים של חברת חדשות
אתה יכול להגיד להם מה יהיו החדשות, וזה מה שיהיה - הגיע הזמן שתתעורר ותבין איך העולם עובד.
יש 2 מחנות בעולם הזה, אלה שהם בעלי הכח והמדיה, וכל השאר - ותהיה בטוח, שרק צד אחד מרוויח מזה, וזה לא הצד שלך.
|