18-07-2008, 23:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shaY741 שמתחילה ב "שאלות| יש לי כמה שאלות בקשר ללימודי הנדסת חשמל"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי shaY741
1)האם הציונים ההאלה מספיקים בשביל להיתקבל ללימודי הנדסה באוניבסטיה ,ולאיזה אוניסטיאות אני יכול להיתקבל (בן גוריון , תל אביב.....)? ( רק כנתאי קבלה תעודת בגרות)
כנס לאתרים של האוניברסיטאות שברצונך להתקבל אליהן, ובדוק את הסכם ההנדסי שלך עם סכם הקבלה באוניברסיטה.
2) האם אני יכול להיתקבל ללימודי להנדסת חשמל בלי לעשות פסיכומטרי?
לא.
3)האם תעודת בגרות כתנאי לקבלה אוניברסיטה משמעותי ?
תלוי מאיזו בחינה - בגדול לא - למשל בטכניון [לא יודע לגבי מקומות אחרים]ניתן לעשות מכינה ומכינה זו תחליף לגמרי את תעודת הבגרות בשכלול של הסכם.
מכינה זו מתעסקת במתמטיקה, פיזיקה, אנגלית וכתיבה מדעית בלבד - דבר זה מהווה יתרון לאנשים בעלי זיקה לצד המתמטי-פיזיקלי ומתקשים בצד ההומאני והוא אשר פוגע להם בתעודת הבגרות.
4) אני ממשיך יד יג ואני חתום על כך שאני אחרי הלימודים יג יד משרת בחיל האוויר , האם זה נותן לי נקודות זכות באוניבסטיה /מכללה או בכלל לחיים האם זה טוב להמשיך?
לאחר שתשתחרר מהצבא אתה תוכל להתקבל ללימודים גבוהים באוניברסיטה עם תעודת הנדסאי [יג-יד] ובעקבות תעודה זו אתה תקבל פטור ממספר קורסים של התואר הראשון - מספר הקורסים תלוי במוסד הלימודים.
5)הציון הכי נמוך שלי בתעודת בגרות זה 76 בהיסטוריה סופי האם לשפר ל90+ אני יכול לשפר האם ללימודי הנדסת חשמל זה משמעותי?
הרבה יותר חשוב שיהיה לך ציונים גבוהים בפיזיקה-מתמטיקה-אנגלית מאשר בהיסטוריה, במידה ואין לך פיזיקה הרי שמצאת לך מה אתה צריך לעשות - 5 יח"ל פיזיקה או כמו שאמרתי כבר בהתחלה, מכינה [שכוללת פיזיקה כמובן]. זה מאמין שהשיפור בהיסטוריה יהיה זניח, אני מניח שהוא יביא לשיפור של 0.2 נקודות בסכם.
תודה מראש לעוזרים
אין בעד מה
|
|