06-07-2008, 04:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.04.07
|
|
אתה הולך לגשת רק למכניקה?
אני עשיתי:
מכניקה של עדי רוזן.
אור וגלים של עדי רוזן.
חשמל/מגנטיות - יורם אשל.
פתרונות בגרויות - יורם אשל.
אישית - נראה לי מאד מסובך ולא סימפטי ללמוד פיזיקה לבד בלי שום הדרכה.. זה מייגע ואני לא הייתי עושה את זה, אבל יכול להיות שעם הידע שרחשת עד עכשיו ומה שהתרגלת כבר בצורת הלימוד של הפיזיקה אולי זה יקל עליך..
בכללי הספרים שאני למדתי היו טובים אפשר להגיד (למרות שלא היה לי כלכך עם מה להשוות..)
האתר הרשמי ללימוד לבגרות של פיזיקה מתופעל בעיקר ע"י עדי רוזן - ולכן כמעט כל שנה הוא מעוד עוזר לאלה שמחזיקים את הספרי בגרויות שלו - יודעים בדיוק מוחלט את המיקוד (נושאים מחולקים) לבגרות וגם אפשר לשאול אותו שאלות פרטיות (אף פעם לא ניסיתי...). מצד שני רוס הספרים של עדי רוזן מלאים במלל רב בכדי להעביר (יתר על המידה) את המידע יותר וב.. המלל מייגע ומאד מעצבן לדפדף כל הזמן כדי לנסות להגיע לנקודה ולעיקר - ולכן אם אתה רוצה ספרי פיזיקה שלא מתברברים עם מלל מיותר וכד' זה לרוב הספרים של ד"ר אשל - אבל מן הסתם יהיה לך יותר קשה להבין את ספרי אשל מאשר ספרי רוזן...
זה כבר ההחלטה שלך:
בהצלחה (תיהיה חזק)!
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right
|