לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 29-06-2008, 21:48
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
כתבה בויוס ועוד

כן כן מה שהכנתי מזמן בשבועות

בויוס - שEC הדליק אותי בשנה שעברה אם אני לא טועה עם תמונה ומתכון והחלטתי שגמני מכינה אותם

חייבת לומר שזה הבצק הכי נעים שאי פעם הכנתי - למגע ולעבודה והוא רךךךך ונעים בחיי נהנתי :

התמונות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

והמתכון - לקוח מהספר "משהו טעים מתבשל בלאומי" הוצאה? בנק לאומי

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


כיסוני גבינה מבושלים- קלסונה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מתכון - לקוח ממגזין שף של לאשה שבועות 2008 -מזל מועלם ושרה מצרי
למלית-
1/2 ק"ג גבינה צפתית קשה
2 ביצים
מעט מלח
הערות: אני שמתי 300 צפתית ו150 בערך קשקבל, לא הוספתי מלח כי הצפתית הקשה ממש מלוחה

לבצק -
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
2 כוסות מים
מעט קורנפלור
הערות - להכין במיקסר ביד זה מאוד קשה לעיבוד - בצק קשה מאוד.

ההכנה -
המלית - מערבבים את הגבינה המגוררת עם המלח והביצים
הבצק - מערבבים בקערה את הקמח, מלח ומים עד שמתקבל בצק (שוב עדיף במיקסר עם וו לישה)
מחלקים ל4 חלקים שווים, מפזרים על משטח עבודה מעט קורנפלור (לא הבנתי למה אבל זה עבד טוב)
מרדדים עליו את 4 חלקי הצבק לעלים בעובי חצי ס"מ אפילו מעט פחות לדעתי וקורצים ממנו עיגולים
בקוטר 8 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים חצי אחד של העיגול על השני ומהדקים
(להרטיב עם האצבע בעזרת מעט מים חצי עיגול על מנת להדביק)- אני לאחר שהרטבתי וקיפלתי הדקתי עם מזלג

יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה מבשלים את הכיסונים ברתיחה עד שהם צפים
מוציאים מהסיר בכף מחוררת ומעבירים למסננת, יוצקים עליהם מעט מים קרים לקירורם
- אם אתם ממתינים עם הבישול במים להכניס למקרר או למקפיא - אני טעיתי וכל הכיסונים נדבקו לי
אבל הכנסתי למקפיא כל נגלה והצלחתי להפריד

אפשר להמיס מעל חמאה ולאכול עם פרמזן , אפשר לטגן/לאדות בצל - מושלם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ותמונה של קרפים שכל אחד אכל עם מה שבא לו
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 31-05-2009 בשעה 13:17. סיבה: תיקון טעות ברכיבי בצק :) אופס
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר