|
19-06-2008, 08:00
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.04
|
|
מדהים
איך שלא נעלו את האשכול הזה כבר ומחקו אותו.
מדהים איך יהודי מדבר בכל כך הרבה גועל ורעל אחד על השני.
מדהים איך שלא רק אין שום קשר או הרגשת שייכות למורשת שלי ושלך- התנ"ך- יש שנאה וחוסר רצון כ"כ עז בלהכיר בזה.
מיד אותם השאלות... תמיד אותם התשובות... למה גירשו? כי מה יש להם לחפש שם? אבל מה יצא לנו מזה? שאנחנו לא שולטים בהם!.... אבל הם פוגעים בנו ונתנו להם את האפשרות להקים מדינה של איסלם קיצוני ממש בחצר... וזה חוזר על עצמו כל היום וכל הלילה...
וכמובן, בסופו של דבר, מגיעים לתכלס, ומבינים שבסופו של דבר, אנשים מחליטים שלא לבדוק למה בכלל התנהלה ההתנתקות... נגיד שזה היה הדבר הנכון לעשות, אבל המטרה לא יושממה, להיםך, אז מה המסקנה? שטעו.
איפה כל האנשים שעודדו אותם להתפנות? הרי התושבים של אזח"ע הם שם אך ורק מפני עידו ממשלת ישראל, הם לא התנחלו לשום מקום, אז יופיף העפנו אותם משם, אבל למה לא עוזרים להם? איפה כולם פתאום?? אהה כןף זה בגלל שזה לא היה קשור לבטחון ובטח שלא קשור לחופש של הפלשתינאים....יופי, הם כבר לא שם, אבל למי אכפת מהם עכשיו? למי אכפת שהטרור התעצם? למי אכפת מכל ההונאה והשקרים שהכניסו ליישום הגירוש הזה?
ביני לבין גולשי אתר זה והכותבים באשכול זה בפרט-, דבר כזה לא היה קורה מעולם, לול השנאה הכל כך עזה שיש לציבור שגורש.
בסופו של דבר זה מגיע ל "דוסים משיחיסטיים" וכו.... זה תמיד הם... הם שישבו אם מרצחים ודנו על תוכניות שלום שלא יושמו בצד השני מעולם. הם שנתנו להם אמל"ח. זה בגלל המגורשים המטונפים האלו שהפלשתינאים חיים בזבל... זה בגלל הדוסים שהפלשתינאים שקיבלו יותר סייוע כספי מכמעט כל מדינה או גורם בעולם ופחות מ 10% מהכסף הזה יושם לתושבים ולא למנהיגים ולטרור שהם כ,כ צריכים כדי להמשיך להחזיק בכס המלכות כששאר עמם בבוץ... זה הדוסים שפעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם שהביאו לכישלון ההסכמים המגוכחים האלו אם המנהיגים המגוחכים והמושחטים האלו שדופקים את הציבור כל יום, ולא הפלשתינאים שפשוט לא קיימו דבר אחד מההסקם ולחן הוא פוצץ....
א"פ לא נשמע "טעינו". התשובה לחוסר יכולת להביא שלום או לספק תשובה ללמה אנחנו לא עושים משהו לגבי המצב האבסורדי שאנחנו המדינה היחידה בעולם שחוטפת טילים על הערים שלה ולא עושה דבר, ומייד קופצת לשוחח שוב אם חברינו בצד השני- אנשים שלא רוצים שלום איתנו- תמיד ניתנת באצבע מאשימה כלפי חובשי הכיפות. תמיד אחוז מזערי וקטן ביותר, שלא נוגע לאוכלוסיה הדתית, של כמה חברה פנאתיים, הם כביכול מה שמייצג את המגזר השלם...
רק אצלנו, בעם היהודי, יהודי לא רק תוקף, אלא שונא יהודי שומר מצוות ומסורת, בדיוק בגלל שהוא שומר מצוות ומסורת. החוסר הגיון המוחלט הזה, שבו בא בן אדם מעם או דת, ותוקף את האדם מאותו הדת בדיוק, על כך שהוא שומר את חוקי וכללי הדת שלהם, היא אחת הדברים המגוחכים בעולם, ומה שעוד יותר מגוחך זה שיהיה תשובה "פילוסופית והגיונית" למצב המטורף הזה, ולא"א אין שמץ של מושג על מה מדבר העונה לשאלה, אבל איתו אין על מה לדבר, כי הוא "מחובר למציאות, לא כמו הדוסים האלו שכל היום קוראים מספר איך לחיות את החיים שלהם ודופקים אותנו"...
תגורו בחו"ל, דברו אם גויים, והם יסבירו לנו למה יש שינאה כלפינו. למה אין שום כבוד אלינו מהסיבה הפשוטה שלנו אין כבוד לעצמנו. כאשר אנחנו מסתובבים בעולם ומצהירים על עצמנו כיהודים, אבל אין לנו שום קשר ליהדות. יש לנו "ישראליות" שזהו דת בפני עצמו שעו נראה כמה רחוק היא תגיע- הרי מי שכבר יכול עזב את הארץ, כנ"ל הכותב עכשיו, ורק הדוסים המטורפים האלו, הם אלו שבאמת ישארו בארץ כשאנחנו כבר עוד דור-דורותיים כבר נהיה נשואים לכל מיני עמים ונאבד את הזהות שלנו, והדבר היחיד שיישאר זה הזיכרון מהארץ ואיזה שם ציוני שנתנו לילד שלנו אבל א"א לא קורא לו בשמו וקוראים לו בשמו "הלועזי"...
אני אפילו לא חיי חיים דתיים. אבל יש לי קשר ליהדות. אני לומד. אני חוקר. אני שואל שאלות ולא ממשיך like a mantra את אותם הדברים ששמעתי מילדים חכמים בתיכון שתוך כדי 20 שניות גילו את אמריקה והסבירו למה דתיים הם חרא ואין אלוקים, ולמה אני הדבר הטוב ביותר שבא מאז ומעולם....
בלי הקשר הזה והספר הזה שאלוקים כתב, אין לי מה לחפש בארץ, ואין לי מה לחפש אצל יהודים, ואין לי סיבה להמשיך לחיות חיים שקריים ככאילו יהודי אבל חיי 100% כמו גוי בלי שום הבדל. אני אהיה כן אם עצמי, ואני אמשיך אם החיים שלי, בלי קשר לשקר הזה שהמציאו אנשים הנקרא "דת" ו"יהדות".
תקראו לדוסים הכביכול פחותים מאיתנו וחסרי כל קשר למציאות האלו מה שתרצוף אבל הם, עד יומם האחרון, יחיו את חייהם באמונה, וידיעה, ואם האמת שלהם, כאשר אנחנו, נחייה את חיינו עד יומנו האחרון תמיד במרוץ אחרי השד יודע מה, א"פ לא מסופקים, תמיד מנסים להיות כמו "האחר", ועל כך אנחנו שונאים אותם כל כך.
הספר הזה שכתב אלוקים היה לך וגם לי- זה מה שייחד אותנו ואת הדורות הקודמים.
שנאת חינם לשמה.
שנאת חינם שהחריבה את בית המקדש, ותראו איך שהדור שלנו עדים לחורבן של המדינה שלנו, אך ורק בגלל השנאה האובססיבית והחסרת כל הגיון שיש לנו.
אנחנו נשברים אחד אחד Right in front of our own eyes.
וואללה, אני יודע שקשה לקבל את זה, אבל כנראה שאחת הקבוצות היחידות שיש בארץ שאי אפשר להפנות כל אצבע מאשימה אליהם, שרק נותנים, ורק אוהבים, וק משתדלים, וחיים את החיים לפי האמונה שלהם בלי לזוז ולשבור צורה למרות כל הגנאי והשנאה כלפיהם, הקבוצה היחידה שבאמת עולה מעל כולם בכל אלמנת, זוהי הציונות הדתית.
I know its hard to accept, it sucks. But what can you do.....
תתביישו לכם.
תתביישו לכולנו.