לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 24-06-2008, 12:18
צלמית המשתמש של RACS
  RACS RACS אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
שלח הודעה דרך ICQ אל RACS
צילום לא יודע (משהו עם אננסים,פטריות,גזר,בצל הכל מטוגן, ועל כל זה גבינה מותכת)

(מצטער על הכותרת הלא עיניינית , אבל לא היה לי שם)

אחרי שראיתי פה אננסים מטוגנים, החלטתי לנסות בעצמי ולראות מה יצא .

מצרכים:

עיגולי אננס,
5 פטריות שלמות,
בצל,
שום,
מלח,
רוטב מתוק-חריף,
גזר.
ביצה,
פירורי לחם.
שמן/חמאה
גבינה

מכין: מנה אחת.(או שניים אם האנשים לא אכלנים גדולים)

לוקחים את 5 חתיכות של עיגולי אננס ושמים בצד (שיתייבשו)
מכינים שני קערות באחת מקשקשים ביצה, ושנייה שמים פירורי לחם.
לוקחים את האננסים ושמים בביצה, מורחים את הביצה על האננס, שיהיה מרוח טוב ואחרי זה זה שמים בפירורי לחם.
לוקחים מחבת, שמים קצת שמן/חמאה (חמאה, יותר מתאים) ושמים את האננסים , אחרי בערך 10 דקות האננסים אמורים לקבל צבע חום, אז מורידים מהמחבת , מנקים את המחבת וחותכים את הבצל ואז שמים שמן ושמים על המחבת לטיגון.
(את הביצה משאירים לאחר כך)

בזמן שהבצל מטגן חותכים חתיכות גדולות (אני חתכתי את הפטריות בצדדים ליד השורש ואז את השורש לשניים[זאת אומרת 4 חתיכות לפטריה] )של פטריות אחרי שהבצל מקבל קצת צבע, מוסיפים את הפטריות, ומוסיפים קצת מלח (לפי הטעם),{מכינים שהפטריות מקבלות קצת צבע) מורידים את הראש ואת התחתית של הגזר ואז מגרדים , שמים במחבת עם השום .. מטגנים לחמש דקות (בינתיים מגרדים גבינה), לוחקים 3 עיגולי אננס וחוכים לשניים ואז לשמונה ושמים במחבת. לוקחים את הרטבים ושמים על הירקות ומטגנים לחמש דקות, (על אש בינונית), מטגנים על אש גבוהה לכ2 דקות (זה צריך להיות ממש חם) , ושמים בצלחת עם האננסים המצופים , על זה שמים את הגבינה המותכת, מהר שמים את הביצה שנשאר ושמים במחבת ומכינים חביתה, ואז שמים על הגבינה.

נראה ככה: (תמונה מפלאפון)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בתאיבון!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר