לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2008, 18:06
  sheyne sheyne אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.06
בעיה עם הצבא

היום הלכתי לראיון בבקו"ם למעבר ליחידה לוחמות מתוך מוטיבציה לשרת כחייל קרבי אך עם זאת רצוני לשרת בחטיבות חי"ר. לפני הצבא עשיתי יום סיירות, שייטת, 669, ראיון אגוז וראיון צנחנים/דובדבן. ראיון צנחנים/דובדבן התקבלתי כמאותר דובדבן והיית אמור להתגייס לצנחנים במרץ 08, אבל מודיעין משכו אותי אליהם לפרוייקט גאמא ומעוד סיבות אחרות הלכתי למודיעין. את פרוייקט גאמא לא סיימתי מסיבות כאלו ואחרות ועכשיו אני נמצא בתפקיד די מבאס. החלטתי להגיש טופס 55 בתקווה לעבור לקרבי, והגשתי אותו כבר מאמצע חודש מרץ. עבר הרבה זמן וכולי עדיין בתקווה לאישור ולעבור לקרבי ורק עכשיו זומנתי לראיון בבקו"ם. באתי לראיון עם מכתב הקבלה שלי לצנחנים וכמו כן גם בטופס 55 ציינתי את הרצון שלי לשרת שם או בחטיבות החי"ר. לא ידעתי עד כמה הצבא יכול להיות אכזר. לא הייתי קורא לזה אפילו ראיון כיוון ששמו פס על כל מילה שאמרתי להם ולא הקשיבו לי, ההחלטות כבר נקבעו מראש והם סתם נתנו את ההרגשה שיש לי עוד איכשהוא כוח להשפיע. מה שהציעו לי זה: הנדסה קרבית, שיריון, תותחנים. בלי לזלזל באף אחת מהיחידות האלו לא הסכמתי לאף אחת מהם כי אין לא מעניינות. בנאדם כמוני עם עבר כזה, שכולה אפשר להשים אותו בתור חייל אחד מסכן מבין האלפים בגולני, גבעתי או נח"ל בתור בחור שנמצא ראוי לצנחנים ונבחר לפרוייקט מובחר במודיעין, זה מה שהצבא נותן לו? הקצין מיון החרא הזה גם אמר שצנחנים ראו את הבקשה ולא רצו אותי. למה שלא ירצו אותי? הצבא הזה הרס לי ולמשפחה שלי את החיים וכבר נמאס לי ממנו ואל תגידו שאני עוד חייל ממורמר כי רק מי שמבין וחווה את זה יגיד אותם דברים כמוני.

נערך לאחרונה ע"י sheyne בתאריך 12-06-2008 בשעה 18:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2008, 18:15
  משתמש זכר AcidicJimmy. AcidicJimmy. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "בעיה עם הצבא"

כנראה שהצבא באמת הרס לך ולמשפחה שלך את החיים... וכנראה שאם מצאו אותך ראוי לכבוד של לשרת בצנחנים אין שום סיבה ששיריון תותחנים או הנדסה יעניינו אותך. מה גם שהגעת עליהם כל הדרך מפרויקט מובחר במודיעין...

תרגיע את האגו ואל תצא בהצהרות מוגזמות, אולי זאת הסיבה שהצנחנים כבר לא מעוניינים.

ובנימה יותר עיניינית, תמשיך לדחוף את הטופס 55, תדרוש לראות קצין מיון שוב. ואם אתה באמת רוצה לשרת כלוחם מתוך איזשהם אידאלים נעלים ולא גישה של "סיירת או ניירת", תשקול להתגייס גם לחילות שהציעו לך.

נ.ב.
תערוך את הכותרת שלך כך שתהיה עיניינית, סתם ינעלו לך את האשכול...

נערך לאחרונה ע"י AcidicJimmy. בתאריך 12-06-2008 בשעה 18:24.
ישן 12-06-2008, 18:21
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "בעיה עם הצבא"

הבהרה - אני לא בא להעביר עליך ביקורת, אני מראה לך איך זה נראה בראייה צבאית מערכתית.

אתה היית צעיר ולכן עשית טעויות של צעיר, לא היית בטוח מה אתה רוצה, לכן למרות שרצית קרבי - הלכת למסלול לא קרבי ואז החלטת שאתה לא רוצה את זה ויצאת באמצע (עם\בלי פסילת מקצוע שזה בירוקרטיה בפני עצמה) ועכשיו אתה אחד מתוך מי-יודע-כמה שמגיש טופס 55 וכשמחליטים לקבל אותו (נדיר!) אתה בא בדרישות וטענות.
אבל אתה לא ממש "בא כדי לתרום" כי אם כן אז היית מוכן לתרום גם בשריון\תותחנים\הנדסה לא?

מנקודת מבט של קצין מיון או גוף אחר שמתעסק בנושא הזה - אתה חייל ממורמר שלא אוהב את התפקיד שלו אבל מוכן רק סיירת (גדודי חי"ר זה אמנם לא דרישה גבוהה כמו סיירת אבל הביקוש לשם גבוה מאוד ביחס לשריון\תותחנים\הנדסה, כמו שאתה בטח יודע לבד).

ד"א, אתה לא הראשון וממש לא האחרון שנמצא ויימצא במצב הזה בדיוק ואני הייתי במצב דומה לשלך רק בכיוון אחר.

אל תוותר על מה שאתה רוצה להשיג ואני מאמין שאתה תשיג את זה אם כבר אישרו לך 55, אבל כן זה לא בא בקלות.

באיזה שלב אתה נמצא עכשיו? לאן אתה שייך שלישותית? כמה זמן אתה בצבא? פרופיל? רובאי?
אם מציעים לך דח"ש לנוב' לדוגמא, מעוניין? ולמרץ הבא?

נערך לאחרונה ע"י Yotamz בתאריך 12-06-2008 בשעה 18:25.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:03

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר