לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-05-2008, 19:49
  timtim timtim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
דילמה-להישאר בפלוגת ממתינים בבקום או לחתום דח"ש?

טוב אז השאלה שלי בעצם נמצאת בכותרת,אני מתלבט בין חתימת דח"ש לבין להישאר בפלוגת הממתינים בבקו"ם ששם זה סיוט לא נורמאלי אני כל יום נוסע הלוך וחזור ואני גר בצפון היחס שם הוא יחס מבאס אתה הופך להיות מזה לחוץ בית,וכל מיני סיבות שדומות לזה,לא עושים שם כלום אפילו לא עבודות רס"ר אלו שמגיעים מאוחר לא עושים.

אני כבר חודשיים בצבא עשיתי טירונות 02 חיכיתי לוועדה רפואית עכשיו מצאו אותי כשיר ואני מחכה לחזור לנח"ל,הקצין מיון אמר לי שם אני חותם דח"ש אני מקבל נח"ל אם לא אז אני לא אקבל נח"ל
האם שווה בכלל להתחיל עם כל המלחמות הללו של לחכות לחכות עד ליולי ואז ביולי לגלות שאתה לא בנח"ל ולהתחיל להילחם שם שוב ואפילו להיכנס לכלא או לחתום דח"ש ולנצל את הזמן לעבודה ועשיית גיבושים למיניהם..?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-05-2008, 22:40
  momento momento אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי timtim שמתחילה ב "דילמה-להישאר בפלוגת ממתינים בבקום או לחתום דח"ש?"

אחי אני מכיר אותך, אני איתך בפלמ...

שמע, הקצין מיון מנסה כל אחד שיחתום דחש, ואילו באיומים כאלה או אחרים. פשוט לא שווה להם להחזיק את הפלמ עם כל כך הרבה חיילם ומפקדים לכן הם מנסים להעיף כל אחד שיחתום דחש העיקר שלא ישאר בפלמ (שגם ככה היא פלוגה מיותרת)...
אם אני זוכר נכון, אמרת שהוא העיף אותך בלי שהספקת לענות לו או משהו כזה. שמע, אתה לא באמת יכול לדעת מה הוא יעשה, אבל אתה צריך לדעת שיש לו את הסמכות והיכולת לשים אותך בכל מקום שהוא חפץ. מה שהוא שיכול להיות שאתה לא תחתום דחש ובאמת לא תגי לנחל בסופו של דבר, אבל מצד שני יכול להיות שאתה תחתום אבל עדיין לא תגיע לנחל. אי אפשר כל כך לדעת איתם.

אם אתה שואל אותי, עדיף לך להישאר בפלמ, מה גם שאחרי שסיימת את הועדה רפואית ונמצאת כשיר לקרבי בטח ישימו אותך מסופח (אולי אפילו מפקד בפלמ) ואז זה כבר יעבור לך יותר מהר, (הכל עדיף משאר לשבת בסככה כל היום ולשמוע תסמל צועק חחח)...אבל בכל מקרה, זה החלטה שלך לקחת...

ניראה אותך מחר (חח ולא, אני לא אגיד לך מי אני...)
ישן 20-05-2008, 22:56
  timtim timtim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי momento שמתחילה ב "אחי אני מכיר אותך, אני איתך..."

תשמע אחי אני חושב על זה גם מבחינה כזאת,שנכון לעכשיו לא עושים שם כלום ואני גר בצפון הנסיעות האלו נורא מכבידות עליי ונכון לעכשיו בתקופה הקרובה צריכים אותי בבית,ואין לי כוח\סובלנות להתחיל להילחם איתם שיתנו לי להיות בבית,אני אומר אני אשב בבית יעבוד קצת אחזור לכושר אני אתחיל דף חדש,כי מהיום שהתגייסתי לצבא אני רק בבאסה מתמדת ובדיכאון,והפלוגה הזאת מזה לא תורמת אני מעדיף לשבת בבית בראש שקט מבלי לבוא לשם כל יום ולהיות לחוץ בית כי מחכה לי נסיעה של קרוב ל 4 שעות הבייתה.
מילא מישהו היה מתחשב בך אבל כל אחדשם לא מעניין אותו,חודשיים זה לא כזה נורא

ישן 21-05-2008, 02:30
  Legolas7 Legolas7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי timtim שמתחילה ב "דילמה-להישאר בפלוגת ממתינים בבקום או לחתום דח"ש?"

חד וחלק תחתום. אני הייתי בפלוגת הממתינים אחרי ירידת הפרופיל הזמני שלי והייתי בפלוגה שם שבועיים שלמים שברובם פשוט התמרמרתי כל יום מחדש גם על החברה,אני לא אגיד שיש שם חבר'ה שהם אחלה אבל מרבית פלוגת הממתינים רובם רוצים להתחמק משירות והם לא אנשים כל כך סימפטים שאפשר להתחבר ולהנות איתם.

אני עדין מבכה על כך שלא חתמתי דח"ש שהרופא בועדה רפואית נתן לי תאפשרות לחתום דח"ש עד לאוגוסוט ולחזור ליחידה קרבית עם פרופיל 97 אלה המשכתי להמשיך תשירות שלי ועכשיו אני 5 ימים לפני עליית הפרופיל ל97 ועדין עושים לי בעיות כבר מספר חודשים לצאת מהמקום שאני בו ולחזור לבקו"ם.
לא שווה לך להעביר תחודשיים הבאים שמה,במילה אחת תחתום. אבל לפני שאתה חותם תוציא ממנו התחייבות בכתב שגם יהיה לך מופיע הכל וגם שהכל יהיה מעודכן שבסיום הדח"ש אתה מגיע לנח"ל ולא למקום אחר. יש מסמך שהוא צריך לחתום עליו שזה יקרה שלא יעבדו עלייך ואז תגיע ופתאום תראה שאתה מכסה השלמות שחסרות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר