לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-05-2008, 16:22
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
הרצת משחק און ליין של וינדוס דרך לינוקס, המחייב שימוש ב ie, כיצד?

הסיפור די פשוט, אני מעיף את הוינדוסים החוצה לגמרי מאחד המחשבים.
הבעיה? הכל ניתן להחליף פרט למשחק און ליין שאני אוהב מאוד. אסטרטגיה ולחימה מול אנשים מכל העולם. הוא מחייב הזדהות לאתר בלבד ורק אז ניתן להתחבר לשרת עצמו של המשחקים ולהתחיל לחסל לבד או בקבוצות. חייב לפחות את המנוע של ה ie. ניתן להריץ אותו עם דפדפן maxthon כנ"ל אותו מנוע.
מאותו רגע שהוא נפתח על ידי הדפדפן, זהו המשחק הופך לאפליקציה חדשה.

האם תהיה בעיה עם הגרפיקה של המשחק?
האם יהיה חייב להתקין וינדוס בכל זאת שיהיה המשרת של הלינוקס בשביל הפעולה?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 21-05-2008 בשעה 16:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-05-2008, 09:45

לינוקס
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "ישנה חבילה שנקראת ies4linux..."

שאלה ראשונה, החבילה של ה ies4linux יכולה לעבוד עם הפצה ה openSUSE-10.3-GM-DVD-x86_64 או שאין קשר להפצה זאת או אחרת?
שאלה שנייה, האם יהיה צריך להגן על ה ies4linux, כמו שחייבים להגן על ה ie בוינדוס או שזה בטוח, כמו Maxthon בוינדוס לדוגמא?
שאלה שלישית, האם יהיה צורך להתקין התקנים גרפיים של כרטיס המסך של הוינדוס בנוסף, כדי שה wine יוכל להריץ את המשחק כראוי?
שאלה רביעית, לכמה מחיצות ואיזה לחלק את הכונן הקשיח? מדובר בכונן קשיח של 80 גיגה.
הצרכים מהמחשב הזה יהיו:
* מחיצה גדולה מהכונן ל torrent.
* חלק של wine המיועד למשחק הזה ולמשחק נוסף של אסטרטגיה, חייב לתת 5 גיגה לקטע הזה.
(רשמתי "חלק", כי אינני יודע עם wine מחייב מחיצה או לא)
* כל השאר לגלישה רגילה עם firefox ו opera, מחיצה נוספת.

יום טוב לכולם
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 22-05-2008 בשעה 09:48.
ישן 22-05-2008, 12:08

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "תשובה ראשונה: לא רואה סיבה..."

1/ אין שום בעיה להתקין את ה suse10.3 ולהנות מה ies4linux ,זה פתר בעיה אחת.
2/ אני גולש עם firefox ו Opera עם עדיפות ל firefox ברוב האתרים, אך ורק לאתרים שחייבים ie אני גולש עם maxthon בוינדוס, אך זה כבר דיון לפורום אחר. בכל זאת לא נכנסים מזיקים דרך ה maxthon, כמו עם ה ie הרגיל. (במחשב השני)
3/ המשחק שמחייב שימוש במנוע של ה ie, דורש זאת כדי להזדהות לשרת הכללי קודם, משם מגיעים לאיזה משחק שאתה מעוניין בו. למה? הם פשוט לא התאימו האתר ל firefox בצורה מלאה ו Opera בכלל לא מותאם לשם. ניתן להריץ את המשחק עם firefox כנ"ל, אך צריך פאץ מיוחד שהם יצרו עקב שהרבה אנשים עברו ל firefox ואינני בטוח שהוא יתאים ל wine. אולי כן אולי לא, הם לא רשמו פרטים באתר מה קורה כאשר משהו ינסה להריץ את הפאץ ל firefox עם wine.
4/ קיימים כבר משחקים תלת מיימדים און ליין שרצים מהאתר, כאן זה לא המקרה.
במקרה זה האתר הזה פשוט פותח אפליקציה אחרת ונפרדת דרכו. בפועל האפליקציה הזאת צריכה את הדפדפן ie/firefox, כדי להתחיל לרוץ ואחרי זה היא לא צריכה את הדפדפן כבר. מקווה שעכשיו העניין ברור.
5/ הדיסק הקשיח הוא 80 כי זה מחשב של amd מדור הזהב athlon 3200, ישן כבר עם חיבורי ide ולכן יש לו כונן קשיח קטן. שידרגתי לו כרטיס מסך ליותר מתקדם מאשר הכרטיס המובנה על הלוח. לכן אני צריך לחלק את ה 80 גיגה, אני לא מתכוון להוציא עליו כסף יותר.
לכן בכל זאת כיצד לחלק אותו לפי מה שרשמתי בהודעה למעלה?

יש לי מחשב חדש עם 250 גיגה sata ועוד כונן 60 גיגה ide, המחובר דרך מגירה חיצונית אל המחשב ואני מוסיף לו עוד כונן של 750 גיגה sata בקרוב. המחשב החדש כבר עובד עם לינוקס.
המחשב החדש מיועד לעבודה בלבד, אך עם הישן ה athlon 3200 אני משחק בעיקר ומוריד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר