לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-05-2008, 13:20
  Aviv_n Aviv_n אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
ראיון דובדבן...

אני סיימתי גיבוש מטכל אך לא התקבלתי, היה לי גיבושון 669 ולא הגעתי אליו בגלל שהייתי חולה (ולמרות ששלחתי אישורים התשובה שקיבלתי שאין יותר גיבושון 669 "פיספתה" נאמר לי)

עכשיו שאלתי למה אני זכאי ואמרו לי ראיון לדובדבן שיהיה בדצמבר.
קראתי הרבה על היחידות השונות מגלן ודובדבן (וכוון ששניהן עוסקות בדברים שונים לחלוטין) ודובדבן הכי מושך אותי באופן הפעילות שלה.

רציתי לשאול מה יש בראיון הזה? והאם הנציגים בראיון הם רק מיחידת דובדבן?
מה הסיכויים שלי להתקבל ליחידה?
במידה ואני לא מתקבל ליחידה לאחר גיבוש יחטיות אני מגיע ישר לגדודים? ללא אפשרות להתאמיין ליחדות אחרות?

בנוסף, אם יש משהו שמשרת ביחידת דובדבן אני אשמח אם אוכל לקבל את האימל שלו כך שאכל לשאול אותו כמה שאלות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-05-2008, 22:01
  OrenH OrenH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Aviv_n שמתחילה ב "ראיון דובדבן..."

בראיון הזה המפקדים לומדים על האיכות שלך ועל האופי שלך ומחפשים תכונות אופי מסויימות שמאפנים חיילים ביחידה שלהם.
לא הייתי בראיון אבל אני מאמין שמי שיחליט אם תיהיה בדובדבן או לא צריך להיות מישהו שמכיר את ההוואי ביחידה ויודע מה קורה בה, ומה מחפשים שם, לכן אני מניח שהתשובה לשאלה הזאת היא כן.

הסיכויים שלך להתקבל?, אני לא מכיר אותך לכן לא אוכל לענות לך על זה, אבל אם אתה אדם רציני עם ראש על הכתפיים, שאפתן, ומתאים לקריטריונים כאלה או אחרים, אתה תתקבל. אם לא תמיד תוכל למצוא מקום ביחט"יות של צנחנים או בגדודים, וגם ביחידות החי"ר האחרות.

יחט"יות צנחנים כמאותר דובדבן - מי שפורש מגיע לגדודים, מי שמסיים ולא עובר יכול להימצא מתאים גם ליחט"יות של צנחנים, ואם לא יגיע לגדודים.

אני לא משרת בדובדבן, אבל אני יודע דיי הרבה על היחידה מחבר ודוד. לי אישית עוד דרך ארוכה עד שאני יגיע אליה אבל אני בטוח בעצמי שאוכל, אז אם אתה רוצה לשאול משהו מיוחד אתה מוזמן לשאול במסגרת בט"ש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:46

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר