לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חדשות טיולים אפריל 2014 - הסתיימו עבודות הסדרת הדרך לדיר עזיז ע"י מועצה אזורית גולן. ניתן לשוב ולטייל באתר. הסגירה שהתקיימה באזור דרך בורמה מערב, הסתיימה וניתן לטייל באתרים כרגיל. עקב סיום עונת החורף שביל מספר 9363 (סימון שבילים כחול) שבשמורת נחל שורק נפתח חזרה למטיילים. נפתח מחדש מסלול נחל רקפת בכרמל שהיה סגור למטיילים. עקב פעילות צבא באזור אילת במהלך חודש אפריל אין להגיע לאתר "נ.ג. 292" מצפון לאילת. | חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מטיילים ותרמילאים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 03-05-2008, 01:11
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
 
חבר מתאריך: 01.05.03
הודעות: 23,380
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shahaf666 שמתחילה ב "או קיי. כמה זמן צריך לבשל..."

  • אפשר לחפור בור לגחלים, אבל זה מיותר. כל הקטע של הפוייקה זה שהסיר עשוי מברזל יצוק, דבר שגורם לחום להתפשט באופן שווה יחסית בכל חלקי הסיר בלי שהמשתמש יצטרך לעשות משהו (כמו למשל לחפור בור).
  • להניח את הסיר על הגחלים אין בעיה - הסיר עדיין קר. כדי להוריד אותו צריך לאלתר, אפשר להשתמש במקלות עץ עבים מספיק, חוט ברזל, הרבה סמרטוטים וכו' וכו' וכו' כיד הדימיון הטובה עליך.
  • כמה זמן לבשל תלוי בהרבה דברים, אבל בד"כ במתכון שלפיו אתה מכין את התבשיל רשום בערך כמה זמן זה צריך לקחת. אם אתה מכין תבשיל לבד, בלי מתכון, כלל האצבע הוא שהתבשיל מוכן שכמות הנוזלים שבסיר ירדה בלפחות ¾ ושהבשר ו/או הירקות רכים.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 10-05-2008, 19:42
  omri_a2 omri_a2 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.01.07
הודעות: 40
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shahaf666 שמתחילה ב "תודה!"

אצלנו זה הולך ככה:

תחילה מכינים מדורה בתוך בור קטן דחוסה עם אבנים מסיביב (כדי לשמור על החום).
כשרואים גחלים מכניסים את הפוייקה.
כאשר הוא חם שמים את השמן.
לאחר כדקה או שתיים שמים את הבצל.
לאחר מכן בודקים מה עם הבצל, עם רואים שהוא מתחיל טיפה להישרף מתחילים לשים תפוחי אדמה, בטטות וגזרים בתוך הפוייקה.
ממלאים את הסיר במים ומתחילים לחכות בערך שעה, כאשר צריך שכל הזמן התפוחי אדמה, בטטות וגזרים יהיו מוצפים במים.
מכיוון שאנו מוסיפים כל הזמן מים כדי לשמור על ההצפה אפשר להתחיל להוסיף בירות, יין, קולה (אלה הממולצים).
כשמרגישים שהתפוחי אדמה החלו להיות רכים אפשר להוסיף את הבשר (עדיף עוף).
לאחר מכן מוסיפים מלח, ופלפל שחור.
מחכים שהבשר, תפוחי האדמה, הבטטות והגזרים יהיו רכים (לוקח בערך בין 40 דקות לשעה- חשוב להשאיר מוצף במים).
כאשר הם רכים מוסיפים את האורז וכל התבלינים שאתם מכירים (ממש הכל מדבש ומלח פלפל צ'ילי וברביקיו עד התבלינים הכי לא מוכרים שיש).
מוסיפים כל כמה דקות מים+ בירה/ יין/ קולה.
כאשר האורז מנופח אפשר להוציא מהאש ולתת לפוייקה קצת לנוח (המים מתהדים).
(הכי חשוב זה לגוון בתבלינים.
יש הרבה מתכונים להכנת פוייקה,
ככה אצלנו מכינים כמעט כל סופ"ש. (:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר