לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2008, 21:52
  VajDa VajDa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.09.07
גיבוש צנחנים 27-28 לאפריל - סיכום.

אז ככה,
הגעתי עם חבר לתל השומר בשעה 7:55, היינו בטוחים שנהיה בין הראשונים אבל הופתענו לגלות כשנכנסו למגרש הכדורסל שכבר יש על הטריבונה לפחות כמ250 מתמודדים קיבלנו טפסים התחלנו למלאות אותם תוך כדי שמגיעים עוד ועוד אנשים לאחר מכן נקלטנו במחשב וחזרנו למלאות את הטפסים בסוף שכמעט כולם הגיעו העבירו אותנו לאזור אחר ישבנו כולנו מול איזה מרפאה, הרופא בא ודיבר איתנו על מה שהולך להיות ושהוא לא רוצה להתעסק עם אנשים חולים או פצועים ואם יש כאן כאלה כדאי שיצהירו עכשו, חוץ מ1 כולם נשארו.
חולקנו לצוותים של 50 חבר'ה הצוותים נבחרים לפי מקומות ישיבה אז מי שרוצה להיות עם חבריו ביום הראשון שפשוט יישב לידם.. אחרי שחולקנו לצוותים קיבלנו את המפקד שלנו היה המפקד דור, מפקד דיי נחמד ביחס לאחרים לא צועק ולא עושה פוזות ממש היה כמו שצריך.
מילאנו טפסים רפואים קטנטנים כמו שהרופא מילא רק בכתב 12, צריך זכוכית מגדלת כדי לראות כולם סימנו "לא" על הכל ולאחר מכן גילנו שבשורה האחרונה רשום אם ישנת 7 שעות בלילה אז כמעט כולם היו צריכים לתקן.. מגישים את הטופס הרפואי למפקד והולכים לקחת מדים.. הרוב קיבלו מדים ממש קטנים אני דווקא קיבלתי אחלה מדים עד שטפסתי את הפטנט עם החגורה לקח לי לפחות איזה 6 שעות אבל חפיף ^^.
אחרי שמקבלים מדים הולכים למקום אחר יושבים בפאנן איזה שעתיים מחכים שיקחו אותנו כבר בסוף לקחו אותנו לרופא חיכנו איזה שעה בתור מודדים דופק וחום ואחר כך הרופא שואל אותך שאלות בסיסיות אם שברת יד בזמן אחרונה תאונה בזמן האחרון האם אתה חולה וכו' ואז זה נגמר חוזרים לאותו מקום וכבר היו שם לחמניות עם נקניק , כל אחד לקח 2 לחמניות לפחות ואני וחבר הרבצנו חבילת נקניק לבד ( היו הרבה זה לא שהיינו סציומטרים או משהו ).

לאחר מכן הולכים למעלה לאוהלים לוקחים מיטות מתקפלות כאלה שמים 8 באוהל כנ"ל אתם בוחרים עם מי אתם ישנים בלילה אז זה פאנן ואז מתיישבים שם נחים כמה שעות טובות עד איזה 3 וחצי ואז אומריים לנו להגיע עם בגדי ספורט לרחבה..
הגענו בערך ב5 התחיל הבר אור לאחר שחולקנו לפי שמות משפחה(סדר א'-ב') לצוותים של 20 איש
בהתחלה עשינו עליות משכיבה לישיבה הרצבתי שם איזה 80 נתפסו לי כל השרירים אחרי כך מרפקים עשיתי 65 (75 זה 100) ואז הגיע ה2000.. ב2000 הזה זה 2 צוותים רצים ב2 מקצים של הבדל של 3 דקות אנחנו היינו מקצה שני ה2000 הזה ללא ספק ה2000 הכי קשה שעשיתי בחיים, כמה עליות, כמה חול אין דברים כאלו! על ה200 מטר הראשונים כבר התחלתי להתנשף כמו איזה דב והגעתי ב2000 בין האחרונים.

לאחר מכן, הולכים בחזרה לרחבה שותים קצת מים ומתיישבים שם לאחר מכן חוזרים לאוהלים נחים קצת ואז אומרים לנו תהיו עוד ככה וככה זמן פה עם מדים אז הספקנו לנוח קצת והגענו לרחבה עם מדים ואז התחילו לקרוא בשמות של אנשים קראו איזה 40-50 אנשים ואז התברר שכל אלו הולכים עכשיו הביתה כי הם לא הצליחו לעבור את הבר-אור ממש מבאס שתדעו לכם..
המשכנו לחכות הם היו אמורים לחלק אותנו לצוותים ליום שני אבל בגלל שכבר היה מאוחר (כמעט 21:00) ובגלל תקלה טכנית הם אמרו לנו שיש להם תקלה ושאנחנו נצטרך להקדים את ההשקמה ב10 דקות וקיצר הלכנו לישון לקחתי לעצמי 2 שמיכות וגם לחבר שלי 2 שמכיות מה שהתברר כלא מספיק כי אין כרית
אז שימשתי את אחת השמיכות לסדין ואחת להתכסות איתה בלילה ולא היה לי כריות אז שמתי את התיק הקשה שלי מתחת לראש היה קשה לישון בלילה אבל ישנו...

התעוררנו ביום השני השעה 3:30, מתכוננים לובשים מדים 3:40 ברחבה, מחלקים אותנו לצוותים של באזור ה25 איש לצוות 3:55 כולם כבר בצוותים באים המילאומיניקים כל אחד מחפש את הצוות שלו והולכים לעשות מתיחות- איזה מתיחות ממש קשות היו איזה חצי שעה של מתיחות .
התחלנו ללכת בכיוון של ה2000 עצרנו במקום מסויים כבר היה אור.. והתחלנו ספרינטים... 54 דקות של ספרינטים ללא הפסקה!!! פרשו 5 חבר'ה בערך ומאז לא פרשו כבר..
אז תשרדו תספרינטים ואין סיכוי שאחרי שתעברו אותם תתינו לעצמכם לפרוש..
אחרי הספרינטים עומדים בח' שותים מים, ונהנים לשתות אותם אחרי שכל הזמן שהכריחו אותנו כמעט הקאנו אותם, הפעם שמחנו לשתות חצי ממיה בכייף כי היינו ממש מוטשים.
התחיל להיות קצת יותר חם והגענו לשלב של אלונקה סוציימוטרית. היו 2 אלונקות אחת עם 7 שקים ואחת עם 7 שקים ועוד עם 5 תיקים שבכל תיק יש שק יענו בסה"כ 12 שקים.
בשלב הזה ה4 הראשונים שמגיעים לוקחים את האלונקה הכבדה וה4 שאחריהם מגיעים לוקחים תאלונקה הקצת יותר קלה ועושים תחרות בניהם, כל מי שמגיע עם אלונקה נרשם וכל מי שמגיע אחרי ההאלונקות גם כן נרשם..
אני הגעתי איזה 3 פעמים לכבדה ועוד איזה 4 פעמים לקלה 5 פעמים בערך לא הגעתי עם אלנוקה.
אחרי איזה חצי שעה לפחות עוד פעם עומדים בח' משתינים שותים מים ועכשיו יש מולנו 3 חבלים כל חבל במרחק אחד מהשני של איזה 10 מטר ועכשיו צריך לזחול... אני.. אחד שבחיים לא זחל..
זחילה ראשונה - ראיתי איך זה הולך הגעתי בין הראשונים סבבה- לא כזה קשה..
זחילה שניה - הוא כבר ספר סדרי הגעה ולא יכלתי להתחיל כי חסמו אותי בהתחלה ..
זחילה שלישית - צללתי מתחת לחבל נתתי מזה ראבק' הגעתי ראשון מתוך 6 סדרי הגעה
זחילה רבעית - עשיתי הפסקה קלה הגעתי איזה מקום 5 מתוך 6 סדרי הגעה
זחילה חמישית - הגעתי ראשון מתוך 3 סדרי הגעה
זחילה שישית - עשיתי מנוחה קלה הגעתי באמצע כזה וזהו נגמרו הזחילות.. אין ספק שכיכבתי וזה המקום היחיד שדי כיככבתי..

אחר כך הולכים למקום אחר עם כל הציוד יש מקום מוקף בחבל 2 חביות צמיג ועמוד מעץ
צריך להעביר את הקבוצה לשם, לא יודע איך אבל פשוט לא הצלחנו - אני לא חושב שאפשרי לעשות את זה הם רק בודקים מי מנהיג ומי לא.

אחר כך הולכים למקום אחר עם כל הציוד ואז מתחלקת הקבוצה ל2 צוותים מ1 עד 11 ומ11 ומעלה
קבוצה אחת צריכה לעשות דגם תלת מימדי של מדינת ישראל וקבוצה שני צריכה להעביר צמגיים לפי סדר מסויים בין עמודים ואחר כך מתחלפים.. היה די נחמד דיי הצלחנו.

אחר כך עשינו דיון על הדברים החשובים שעומדים על הפרק כיום במדינת ישראל
והדיון השני על איזה תוכנית טלוויזיה הכי טובה..

אחר כך לקחנו את כל הציוד הלכנו לעוד מקום עם 3 חבלים חשבתי עוד זחילות, את האמת הייתי די מפסוט כי אני טוב בזה אבל זה לא היה זחילות..
חבל ראשון צריך לעבור לעשות מרפקים חבל שני צריך לעבור לעשות 10 בטן ובחבל השלישי צריך לקפוץ לרצפה לעשות מרפקים לעשות קפיצה אחרונית עם קיפול כזה לקפוץ באוויר למחוא כף וככה 10 פעמיים ואז בספריינט בסדרי הגעה בחזרה.. זה אחד הדברים הקשים.. לא הגעתי בסדרי הגעה כי ממש היה לי קשה בקטע הזה כי הייתי כבר תפוס ממש תפוס ככה היה בערך איזה 5-6 פעמים.

שותים מים בפאנן ואז עושים עוד משימות קבוצתיות..

מתחלקים שוב לפי מספרים ל2 קבוצות עושים מעגל נותנים ידיים אחד לשני כאשר הגוף הוא כלפי חוץ המעגל העיינים עצומות ואסור לעזוב ידיים, המטרה היא להגיע שכולם עם הגוף כלפי פנים המעגל - היו כמה חברה מהכושר קרבי שידעו איך לעשות את זה והם הדריכו אותנו תוך מס' שניות כבר היינו מסודרים לפחות הקבוצה שלי, הקבוצה השניה קצת התקשתה אבל לבסוף גם הצליחה.
לאחר מכן עוד משימה הפעם בלי קבוצות כולם נותנים ידיים עוצמים עיינים וצריך בלי להגיד את השם של המספר להתייצב לפי הסדר המספרי.. משימה קשה לא הצלחנו אבל היינו נוכונים בטקטיקה שלנו אם היה נותן לנו עוד קצת זמן היינו מצליחים.

ועכשיו לוקחים תציוד הולכים לטוואי שטח אחר לגמרי..
אני חושב שזה הקטע הכי קשה בכל הגיבוש הזה אבל אף אחד לא נשבר המשכנו אפילו בהליכה העיקר לא לפרוש אמרנו אחרי כל משימה שזה עוד מעט נגמר וככה הצלחנו איכשהו לשרוד..
היה מין עיקוף כזה של איזה 60 מטר ועוד איזה של עוד איזה 20 מטר וצריך להגיע בזמני הגעה פעם ראשונה היה סבבבה גם פעם שניה ושלישית עוד היה כוח אבל אז הוא אמר עכשיו אותו דבר רק אתם מקיפים פעמיים, ואחר כך 3, ואחר כך 4 פעמים להקיף ואחר כך 5 ברצף בלי מנוחה וזה אשכרה עלייה יותר קשה מביום סיירות ואחר כך עשינו כמה פעמים של 5 ירדנו ל4 שוב ל3 עשינו את המשימה הזאתי באזור החצי שעה היה ממש קשה לא מבין איך אנשים לא פרשו.

אני חושב שבעיקרון עכשיו נשאר רק המסע עם האלנוקה שהוא מרים תיד צריך ששתי האלנוקות יגיעו אליו אם לא חוזרים אחורה המסע איזה 2 וחצי קילומטר קצב מטורף למי שמתחת לאלנוקה כמעט כל חצי דקה היה חילוף אני גם סחבתי תיק עם שק וגם תאלונקה איזה חצי מסלול ואז אמרו לנו להוריד תתיקים ואז הייתי הרבה מתחת לאלונקה יחסית וראינו את הבסיס כבר מרחוק ונתנו מזה ראבקק והגענו היינו כל כך מפסוטים מעצמנו שהינו בין הצוותים הכי חזקים שפרשו רק 5 שבצוותים אחרים אנחנו רואים שנשארו באזור ה10 -15 ילדים אנחנו נשארו 20 ממש צוות טוב.

הוא עשה איתנו שיחת סיכום הסביר לנו שאנחנו לא בכושר וכו' אמר לנו שחדר כושר זה בררה וצריך לרוץ ולבנות תוכנית אימונם וכל מיני דברים נכונים, השעה הייתה 9 (5 שעות הגיבוש הפיזי בסה"כ) הוא אמר לנו ב9 וחצי מתחילים הראיונות במקום מסויים.. התנקנו מכל החול שהיה עלינו החלפנו בגדים לאזרחי כפכפים והלכנו לשם אני הייתי בין הראשונים בראיון והלך לי מצויין, הייתי צריך לחכות לחבר באזור ה45 דקות עד שקראו לו ואז כבר תפסנו קו 35 לתחנה מרכזית לקחנו רכבת ללב המפרץ ומשם אבא שלי כבר לקח אותנו הביתה מאושרים ומרוצים שהצלחנו לסיים בכבוד

אני כמעט בטוח ששכחתי המון דברים והמון משימות אבל בקטנה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר