לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה - לא לשכוח להוסיף תגיות ספויילר היכן שצריך! - חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > קולנוע וטלוויזיה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2008, 19:55
צלמית המשתמש של Mithrandir21
  משתמש זכר Mithrandir21 Mithrandir21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.07
ניפ/טאק - מי רואה?

מישהו כאן רואה את יצירת המופת הטלוויזיונית הזאת שקוראים לה ניפ/טאק?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/niptuck%5Fs5/downloads/wallpapers/800/NT_Wallpaper_2_800.jpg]

למי שנולד אתמול או בילה את 5 השנים האחרונות בתחנת חלל נטושה כלשהי ולא יודע מה זה, מדובר בסדרת דרמה משובחת של רשת הטלוויזיה בכבלים FX שאולי לא מרבה בסדרות אבל את אלו שכן הם סדרות מופת שניפקה ועודה מנפקת ("הפרקליטים", "המגן", "הצילו", "הנובוריצ'ים", "דמג'ס" ועוד).
זהו סיפורם של שון מק'נמרה וכריסטיאן טרוי, מנתחים פלסטים שמנהלים מרפאה במיאמי, וגם 2 ניגודים. שון הוא איש המשפחה "החנון" (יחסית) שמתרגכז בעבודה בשביל להתרחק מהמשפחה הלא כ"כ מתפקדת שלו שכוללת את אישתו המשגעת (תרתי משמע), בנו המרדן ובת הצעירה. כריסטיאן לעומתו הוא המתנשא הנרקיסיסטי חביב הנשים ולמעשה דון ז'ואן על סטרואידים וגם סוגד ל-יין ול"ירוקים" שיעשה פשוט הכול (בעיקר בענייני נשים) כדי להשיג את מבוקשו. יחד הם כאמור שותפים במרפאה ומטפלים/מתקנים/משפצים ובעיקר עושים קופה ממיטב בניה ובנותיה של עיר החטאים האמריקאית, שסיבות הגעתם היא חלק גדול ממהות הגאוניות של הסדרה שמהווים סיפורים מוטרפים, משעשעים אך גם מרגשים מדי פעם. חלק לא קטן פחות הם למעשה החיים של 2 האנשים הללו שיחד מהווים תלכיד הזוי אך כיפי לצפייה של, כמו שאמרתי, יצירת מופת טלוויזיונית.
זהירות, ממכר!!! 10 כוכבים מתוך 5.
בקיצור, מי שלא ראה שירוץ מהר לראות, ומי שכן, אנא שתפו את מחשבותיכם.

נערך לאחרונה ע"י Mithrandir21 בתאריך 29-04-2008 בשעה 19:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2008, 23:02
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בדיוק סיימתי לצפות בעונה הרביעית
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mithrandir21 שמתחילה ב "ניפ/טאק - מי רואה?"

לצערי העונה הרביעית שודרה בערוץ 22 בשעות הלילה המוקדמות ומי שמכיר את ערוץ 22 בשעות האלה יודע שהוא מזכיר קצת את ערוץ 11. ביום טוב קושי בעמידה בלוחות זמנים ובימים רעים ביטול פרק שאמור להיות משודר באופן שרירותי וכנראה מתוך סוג של רוע לב.

מישהו כתב פעם ש"ניפ/טאק" היא הדבר המכוער הכי יפה בטלוויזיה. פס נע של דמויות מיוסרות שחלקן פסולת אנושית ושלל חולשות אנושיות שמוטחות לנו בפרצוף. כולם רוצים להיות מאושרים ואם בדרך צריך להתלכלך אז זה פשוט חלק מהדרך.

סדרה מעולה. עונות 1 ו-2 היו משובחות. עונות 3 ו-4 היו מאוד בוטות. טיפה מהקסם הלך לאנשהו למרות שהתכנים היו מאוד קיצוניים.

הסדרה הזו שייכת לדור השלישי של סדרות הטלוויזיה (ביחד עם "הסופרנוס" ו"אבודים"). טקסטים, צילום ותחושה כללית של קולנוע.

ישן 30-04-2008, 01:23

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "ראיתי כול פרק שיצא, את כול..."

אני לא יכול שלא להתלהב כול פרק מחדש.
אבל אם יש משהו שהוא בלתי נסבל - למרות נסיונות הכיסוי שברובן מוצלחים - הם זריקת עלילות לפח. ובניפ/טאק זה קורה פשוט המון! זוכרים את ד"ר סנטיאגו מהעונה ה-1 שפשוט פרחה מהמציאות?
ומה עם אן הש ששחקה את האישה בתוכנית להגנת עדים והבן שלה - הפרק האחרונות שהם כביכול *** הטריף אותי, אבל עוד יותר שאחרי זה פשוט התעלמו מזה כאילו זה לעולם לא קרה. אבל גולת הכותרת היא הסיפור של המבתר. בעוד שכול שאר העלילות שנזרקו הם טובות מאוד, זאת של המבתר לדעתי היא מגדולות העלילות שנכתבו אי-פעם - ביצוע מושלם. עונה 3 עושה ביה"ס לתסריטאים. אולי מישהו יודע מה יהיה עם הסיפור של המבתר? האם הסיפור ננטש לנצח? זה ממש מעצבן! אני יודע שבעונה 4 (ראיתי 6 פרקים ראשונים) לא מדברים על זה בכלל, יש התעלמות מוחלטת, ואני מניח שגם לא בעונה 5.
עונה 4 בינתיים מצויינת, מטורפת וחסרת עכבות לגמרי. אני פשוט מת על איך שהם "מחזירים" את אסקובר לתמונה, איך אהבתי את הדמות שלו. וגם היה נחמד לראות שוב את מייגן. מה באמת קרה איתו, אני זוכר שהוא הופיע בסוף עונה 2, אבל לא זוכר באיזה הקשר, מישהו זוכר?
ובכלל כול הסיפור של שון עם מוניקה, המטפלת איך שהיא ***, גדול, קצת מועתק מאיזשהו סרט.
והפסיכולוגית של כריסטיאן. כול פרק זה תענוג כזה שפשוט מנסה להשכיח את זריקת העלילות הזאת. וכול הסיפור עם מישל (בכול החזיתות) ועם מאט וקימבר, חבל"ז.
מעניין שהיא מדברת על חומריות ומחזיקה בוילה ענקית ויוקרתית עם כול מה שתרצה ועוד בזכות מה שהיא נגדו - העבודה הקודמת שלה.
טוב, נסחפתי בגדול הא? יותר מדי? 'צטערת.

ישן 30-04-2008, 18:01
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "זה היה סתם פרק מפגר, כאילו..."

איך לא מגלה שום דבר ?? עצם זה שאתה רואה דמויות מסויימות מופיעות אתה כבר יודע שהם ישארו בחיים (לא שאנשים נופלים שם כמו זבובים אבל בכל זאת) וכשאתה רואה את האינטרקציה בין הדמויות אתה יודע שלא משנה מה יקרה, בסופו של דבר הם יגיעו לנקודה שבה מתרחש פרק העתיד. מה זה שווה לצפות בפרק X בו 2 דמויות הסתכסכו למשל אם אתה רואה בעתיד שהם בסדר (רעיון באופן כללי) או מה מלחיץ בלראות מישהו מכוון למישהו אחר אקדח ומאיים אם אתה כבר מראש ראית שהדמות תהיה בסדר בעתיד וכו'.

הבעיה היא לא מה שהם מראים כ"כ אלא הדברים שאתה , בתור צופה, יכול להקיש מתוך מה שאתה רואה.

קח לדוגמה את "אבודים": זה שאתה רואה שדמויות מסויימות יצאו מהאי אומר לך בוודאות שהם לא ימותו על האי ולכן כל פעם שהדמויות האלה בסכנה אתה מראש אומר לעצמך שלא יקרא להם כלום.

ישן 30-04-2008, 18:24

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "איך לא מגלה שום דבר ?? עצם זה..."

אני מניח שאתם מדברים על הפרק קונור מקנמרה 2026, נכון?
לגבי עלילת המבתר של עונות 2-3: ממש עכשיו ראיתי תגובה לשאלה ששאלתי בפורום של ניפ/טאק לגבי האם מישהו יודע אם היא תחזור ומתי, למה זה ירד וכול זה וקיבלתי תשובה ממישהו שאמר שריאן מרפי, היוצר, אמר בעצמו שלא נראה או נשמע אי/פעם עליו יותר. ולמה? לדבריו כביכול הגילוי וכול מה שקשור בהמשך הסיפור יוצר חורי ענק בעלילה, מה שדרך אגב אני לא מבין. אני לא רואה שום בעייה בזה. אולי אתם?
הזריקת עלילות הזאת מעצבנת אבל לפעמים הפרקים כ"כ טובים שאני כמעט סולח להם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:47

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר