01-05-2008, 09:33
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
אז ככה...
FF 2 הוא עדיין מהתקופה שבה הם סרבו בתוקף לממש קריאה "נכונה" של קוד לא תקני, כגון marquee. אני מהמר שאם תוריד את ה marquee הכל יהיה בסדר. באקספלורר 6 - טוב - כאן מדובר על האפליקציה עם הכי הרבה באגים בעשר השנים האחרונות; זו לא הגירסא האחרונה, ולכולם אמור להיות 7 כי מיקרוסופט דחפה את זה ב Windows Update לכולם. מי שלא "שדרג" - כנראה שמשהו מנע ממנו - מעניין מה...
לגבי אופרה, טוב, זה כבר לא ממש חוכמה. מה כן עובד באופרה? (אתה יכול לנסות להוריד את הפרמטר של הקידוד ואז הסקריפט ישלח את הפלט שלו ביוניקוד, אולי זה יעזור לדפדפן הזמרת...)
אני מקווה שאתה מבין שלא הגיוני שאם לקוד הזה יש בעיות של string escaping - זה לא היה פועל בשום דפדפן, כי זה היה שובר את ה JS. אם הבנתי נכון, את בדיקותיך עשית על קוד ה HTML שאני נתתי, והצלחת לשחזר את הבעייה. אם זה אכן כך, תוכל בקלות להעתיק את השורה מהסקריפט שלי, לשנות אותה כרצונך באיזה סוג של בדיקה שתרצה, לאחסן אותה על שרת כלשהוא, ולהפנות את ה HTML לשם ולראות...
לי זה מריח כמו באגים במימוש של Marquee עם התערבות ב DOM על ידי קוד שהוא לא חלק מהדף... (זו הסיבה, לדעתי, ששינוי גודל המסך באיכספלורר גורם לרענון המידע ואז להצגתו...)
|