01-07-2008, 10:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
אין 'מתכון' כיוון שזהו סוד מסחרי, בכל אופן ברשת מופיעים מספר מתכונים כאשר המשותף לכולם הדבש.
המתכון לרוב נראה כך:
בקבוק וויסקי (750 מל)
1.5 כוסות דבש
גרידת קליפה של רבע לימון
רבע כפית זירעי שומר / אניס
שתי כפיות שורש אנג'ליקה קצוץ (שורש לא זרעים !, בזרעים משתמשים להכנת ג'ין ובבירה)
ערבב את הכל, השרה במשך 24 שעות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם
אחרי 24 שעות מוציאים את גרידת הלימון ומניחים לנוזל לעמוד עוד שבועיים.
כעבור שבועיים מסננים את הזרעים ומניחים לנוזל לעמוד שישה חודשים.
אחרי שישה חודשים שואבים את הנוזל בעדינות על מנת לא להריד את המיכל ולגרום למשקעים לצוף מחדש, הנוזל אמור להיות צלול.
במשקעים ניתן להשתמש בבישול / אפיה...
בהצלחה ואל תשכח לעדכן
|