26-03-2008, 23:28
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
|
|
כנפיים של קנטאקי - זה יוצא ממש טוב (תמונות)
אז ככה, תתפלאו אבל כדי ליצור ציפוי כמו של הקנטאקי השתמשתי בקורנפלקס.
נתחיל.
מצרכים:
כנפיים
קמח
ביצים
מלח
פלפל
צ'ילי
אבקת עוף
קורנפלקס תירס רגיל
הכנה:
מנקים את הכנפיים ומכניסים לבישול במים רותחים לשש עד שבע דקות.
אחרי זה מוציאים אותן, שוטפים במים קרים ומייבשים.
עכשיו, אלה התבלינים:
שלב שלישי: שלוש צלחות, כמו עשייה של שניצל בערך.
צלחת אחת עם קורנפלקס שגרסתי בבלנדר עד רמה יחסית קצוצה אבל עדיין חתיכות.
צלחת שניייה קמח מתובל בצ'ילי, אבקת מרק, מלח, פלפל שחור ותבלים לגריל אם יש.
הצלחת השלישית היא הביצים: גם שם תיבלתי באותן חומרים כדי שיהיה הרבה טעם.
עכשיו, לוקחים כנף, מייבשים אותה טוב. מכניסים לקמח. מנערים כדי שלא יהיה עודף. מכניסים לביצה ומגלגלים שיתעטף, מוציאים נוזלים עודפים ואז לקורנפלקס.
הייתה לי תמונה של זה. אני אעלה אותה מהמצלמה פעם אחרת.
לוקחם סיר, ממלאים אותו שמן (טיגון עמוק כמובן) כשהוא חם מאוד, מכניסים את הכנפיים ואחרי כמה דקות - בין 1 ל-3 דקות מוציאים.
בתיאבון !
_____________________________________
|