לא אבוש ואודה, שהסינגל Push the feeling on של ג'ון ריד (nightcrawlers) נטחן אצלי עד דק
בתקופה העליזה של שנות ה 90, הייתי כל כך אובססיבי על השיר שהייתי הראשון
לקנות את הדיסק המלא כשזה יצא לפני חג הפסח, מה אני אגיד לכם, כיף להזכר בזה אחרי שנים שלא שמעתי...
אגב, עד היום אני לא מבין מה הוא אומר - וגם שראיינו אותו כתבים מישראל,
הם טרחו לציין שהמבטא הסקוטי הכבד שלו מקשה על המאזינים בישראל להבין את המילים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "על איזה שיר הכי חרשתם בשנות ה - 90"
השיר שבזכותו התוודעתי ללהקה המופלאה
כשזכה שבוע אחרי שבוע במצעד הקליפים של רואים 6/6 (ומאוחר יותר האולפן הפתוח) וכנ"ל שקניתי את out of time (מקורי! על קלטת...)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "על איזה שיר הכי חרשתם בשנות ה - 90"
השיר הכי טוב שאני חורש עליו משנות ה 90 ועד היום הוא:
europe-the final countdown
שיר ענק!!! כל מילה מיותרת.
האלבום הכי אהוב עליי משנות ה 90 ועד היום הוא:
war of the worlds
האלבום הכי טוב פשוט, גאוני יותר מזה אין צורך להוסיף.
רובכם סביר להניח אפילו לא יודעים אפילו מזה האלבום הזה אני מניח...
אישית יש לי תקליט של האלבום מקורי,cd של האלבום קבלתי מתנה ועל המחשב עצמו כנ"ל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
אני יודע את הנתון הזה... נולדתי באותה שנה עם יעל (אם אני זוכר נכון) אז כיצד הכרתי אותו בשנות ה 80? יכולתי להכיר אותו בשנות ה 90 בלבד, בשנות ה 80 הייתי קטן מדי.
אגב אתה יודע ממתי האלבום של war of the worlds? בלי לחפש בגוגל איש יקר... (רמז)
אגב יש לי גם את הקלטה המקורית של הרדיו שקדמה לאלבום עצמו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 24-04-2008 בשעה 17:34.