13-04-2008, 19:20
|
|
|
חבר מתאריך: 10.02.05
|
|
א. מותר לך, מבחינתי, לקטר ולהוציא קיטור כמה שרק בא לך
ב. לא כתבתי שאני לא מאמין שרע לך, או שלא רע לך. תקראי היטב ותחשבי על האמירה הזו "לא רע מספיק...". אני בהחלט מאמין שרע לך!
ג. זה המשפט הכי מגעיל שאדם סובל יכול לספוג כשהוא במצב אישי לא טוב עד שהוא מתחיל לחשוב....ואז אולי תבוא ברכה.
אני מתנדב במסגרת מסויימת. הסיפורים שאני שומע שם מזעזעים ומסמרי שיער ורובם סיפורים מחזוריים ולא אירוע חד פעמי. אותי, בתור "המקשיב" זה מתסכל, שאנשים נותנים לעצמם להיות בתוך המחזורית המאמללת. כמובן שלכל דבר יש דינמיקה משלו ושיקולים שזר שלא חש ולא עבר, לא תמיד יבין ואולי בכלל לא. אבל תמיד, תמיד כשאני שואל "עד כמה רע", תמיד עונים שרע, רע מאד, גיהנום. ולמרות זאת לא עושים מעשה. אני אומר שאם היה רע מספיק, וחלילה אני לא מאחל לך או למישהו אחר שיהיה לך רע אלא ההפך הגמור, היה גם נמצא הפתרון לעשיה מתחת לאדמה, הייתה נמצאת הדרך בלי אבלים ובלי מכשולים שאנחנו מציבים בעצמנו לעצמנו.
ד. עבורך, אם את חושבת שזה מה שאת צריכה ויעשה לך טוב, את צריכה להתחיל לעשות מעשים, לא להמתין שיהיה רע יותר ולא לתת למאומה לעצור בעדך. את ההורים את כבר לא תשני, נותר לך לשנות רק עבורך, אצלך, בעולם שלך למענך, אם זהו רצונך.
|