פרסמו את הסטנד-אפ הכי מצחיק שמצאתם.. זה בינתיים אחד שקרע אותי -
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
אם כבר אשכול סטנדאפ...
אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא את הקטע הזה מאחד היומטובים שאיזה סטנדאפיסט עם שיער ארוך אומר משהו כמו(לא כמו, אבל עם אותו התוכן) "מכירים את הקטע הזה שלחבר שלכם יש שיער ארוך וכשהוא רץ זה נראה כאילו הוא מרחף?" והוא מדגים איך זה נראה מרחף..?
יש מצב מישו שם פה את הקטע או לפחות אומר לי מי הסטנדאפיסט?
THANKS!
יש לי את שלושת היומטובים במחשב .. הבעיה שכל אחד איזה שעה וחצי ויקח לי מלא זמן למצוא אותו.
אבל נראה לי אני יודע מי זה , אני יבדוק היום בצהריים אם זה מי שאני חושב .
הוא מרוקאי כזה מנתניה , ויש לו בדיחה גם על אשל (אז מה אני באמתתת ?! ) ועל זה שהוא אומר , מכירים את זה שאתם באים לחבר שלכם ואתם רואים ספריי לשירותים בריח ' ריף אלמוגים ' עכשיו אני רוצה לראות את הגבר שצלצל 200 מטר מתחת לפני הים והוריד את המסכה בשביל להריח איזה ריח יש לאלמוגים !
(אבל חייבים לראות אותו אומר את זה חח איך הוא דופק סנפהה שמה במערכון)
בכל מקרה יש לי כמה השארות .
אם זה לא הוא .
אז זה כנראה מישהו אחר שאני יודע מי הוא , והשם משפחה שלו זה ששון (האמת נראה לי שזה יותר הוא חח) שהוא צוחק על הרוסיות שאומרות כל הזמן 'כןןןןןןןן' ושהוא אומר שיש אנשים שעד שהם מכניסים משהו לפה בא לך לפוצץ אותם מכות (חח כן נראה לי זה הוא ) טוב היום בצהריים אני יבדוק את זה ויגיד לך