לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2008, 03:07
  toni2ton toni2ton אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.05
Good old fansoined CGA/VGA Simulators

אני רוצה להתוודות, הפעם האחרונה ששיחקתי על מחשב שהריץ WINDOWS95 היה בתקופת הצבא שלי, בסביבות 96-97, לאחר מכן פשוט צרכי הצבא היו גדולים עליי והייתי צריך להפנות משאבי מערכת לחרוש את הסימולטור ראלי (2000 אני חושב) ואת Transport tycoon (למי שעוד זוכר את המשחקים הללו..). כיום, אני מוצא את המשחקים ליותר מידי מורכבים, יותר מידי דורשי ביצועי מערכת, שלפי דעתי צריך שרת פיצוץ כדי להריץ סימולטור טיסה טוב.... ולכן פניתי לאפיקים יותר אקזוטיים..

בחיפוש באי מיול, העלתי מן האוב קלאסיקות כגון, F15II, SSN699, והאמת, הזיכרונות פשוט עולים בחזרה ובחזרה.... טיפ קטן, בחנתי את הביצועים על מספר פלטפורמות (XP ו-2003), הביצועים על ה-2003 יותר טובים וקרובים למציאות לעומת ה-XP שלעיתים המשחק פשוט רץ יותר מידי מהר וקורס לעיתים תכופות.

מה שמזכיר לי, בסביבות 96\95, יצא משחק של MICROPOSE (אני חושב) בשם ATR - Across the Rhine, המשחזר את קרבות ההתקפה והבלימה של הכוחות הגרמנים מול הכוחות האמריקנים בחזית הארדנים ("הקרב על הבליטה" המפורסם), כאשר אני נזכרתי, שהתערבתי פעם עם חבר שלי, שנעשה בדיקה והרצה לתסריט של מתקפה סורית על הגולן, פשוט הפכנו את הצדדים, בנינו שדות מלחמה כגון מתקפה על מוצב ישראלי, פיתה סורית מתקדמת, ושעות שעות של כיף....

אני לא בטוח, אבל האם מישהו ניסה לעשות דבר זה בסימולטור אחר?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-04-2008, 17:42
  koby33 koby33 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
הסימולטורים המובילים כיום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי toni2ton שמתחילה ב "Good old fansoined CGA/VGA Simulators"

הסימולטור טיסה הטוב ביותר כיום של מטוסי בוכנה (מלחה"ע השנייה) הם שלושה:
(ואני לא מדבר על סימולטורים בהם אתה משחק נגד תוכנת מחשב, אלא סימולטורים בהם אתה נלחם נגד בני אדם כמוך, היושבים ליד מחשב מעברו השני של הים...)
aces high - שזהו סימולטור מרובה משתתפים (עולה כסף בתשלום חודשי של 15$ כדי לשחק בזירה המרכזית על שרת של החברה המפתחת), אבל ניתן להוריד אותו בחינם ולהתאמן בחינם או לשחק H2H עד שמנה משתתפים בחינם.
http://www.hitechcreations.com/frindex.html

warbirds - כנ"ל
http://www.ient.com/
בשני הסימולטורים הללו יש ערב ערב כמה מאות טייסים בנלחמים נגד וביחד בזירה המרכזית. החברה' שם מאורגנים בטייסות (ואפשר גם להיות טייס בודד), הסימולטורים הללו מדוקים באופן מדהים, ועקומת הלימוד שם גבוהה מאוד ולכן לא פוגשים שם כמעט ילדים שמשחקים (גם בגלל שצריך לשים כרטיס אשראי). בכל אחד מהם נערכים פעם בחודש -חודשיים שיחזורי קרבות כמו הקרב על בריטניה, מידווי וכד' בהשתתפות כאלף טייסים שכל אחד הוא חלק ממשימה ומקבל תפקיד בטייסת (מפציצים או קרב) - קטע וירטואלי מדהים !!

ויש את IL2 שהוא לא משחק מרובה משתתפים בסגנון זירה מרכזית, אלה משחק של עד 80 משתתפים המשוחק בשרתים חיצוניים (ונדמה לי שיש לקנות CD של המשחק או שאולי כבר ניתן להורידו מהרשת).
http://www.pacific-fighters.com/en/il2_fb.php

ויש את הסימולטור הכי מדהים שנוצר בינתיים, בניסיון לאחד את הסמולטורים של הטיסה, משחקי חיילים, וקרבות ימיים. זהו סימולטור הנקרא WW2 ONLINE - המדמה את מלחמת העולם השנייה כל כל היבטיה, ובו אתה יכול להינכס ולשחק כחייל רגלי פשוט, בטנק, במטוס או בספינה. יש בו ערב ערב אלפי משתתפים שנלחמים אחד בשני (לא נגד תוכנת מחשב). גם הסימולטור הזה עולה כסף (תשלום חודשי) כדי לשחק.
http://www.battlegroundeurope.com/s...ne/be/index.jsp[

בכל אחד מהסימטולטורים בתשלום יש אפשרות לקבל שבועיים ניסיון חינם.
ישן 05-04-2008, 21:33
  koby33 koby33 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
WW2 ONLINE
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Zimer2 שמתחילה ב "vהאם אתה יכול לפרט בבקשה עוד..."

היי
הסימולטור WW2 ONLINE (מלחה"ע השניה און-ליין), פותח ע"י החברה' שפיתחו את הסימולטור WARBIRDS (שהוזכר בפוסט הקודם שלי). הוא בא לבנות את חלומו של כל שחקן סימולטורים - מלחמה וירוטואלית טוטאלית, בה אתה יכול לבחור קודם כל להילחם בצד הגרמני או בצד כוחות הברית. אחרי שברחת באיזה צד אתה נלחם, אתה יכול להיכנס ולהילחם כחייל רגלי (FIRST PERSON SHUTER) או בתור נהג זחל"ם/משאית או בתור טנקיסט או שאתה יכול לבחור לעלות על מטוס מטוס קרב/מפציץ ולסייע לכוחות האחרים או להתעסק בקרבות אוויר.
מדובר בסימולטורים מאוד מאוד מדוייקים, המבוססים על נתוני המטוסים האמתיים, ובכדי להטיס מטוס ולהילחם בו אתה צריך פשוט צריך לדעת לטוס ולהילחם במטוס. בסימולטורים הללו, שמבוססים לדוגמא רק על מטוסים, יש "מדריכי טייס" שמועסקים ע"י החברה שפיתחה את המשחק, והם יכולים ללמד אותך להילחם ולטוס על מטוס מהתחלה. השיתוף והעזרה בסימולטוירם הללו מצד הקהילה הוא מדהים. יש גם כינוסים שנתים שנערכים בארה"ב ובהם פוגשים השחקנים שאתה נלחם וטס איתם כל השנה און-ליין באופן בלתי אמצעי - אוף-ליין. (אגב, הייתי באחד הכינוסים הללו שנערך בפאלם ספרינג, ארה"ב בשנת 2002).
רוב החברה' שם מאורגנים או בטייסות או בגדודים (כחיילי חי"ר או טנקיסטים). ומכיוון שמדובר במשחק בו אתה משחק יחד ועם שחקנים אמיתיים ולא נגד תוכנת מחשב, הקהילות שם מפותחות מאוד, ורוב הטייסות/הגדודים נקראים על שם טייסות וגדודים אמיתיים שנלחמו במלחה"ע השנייה.
החזית והמפות בזירה המרכזית הם של חזית אירופה במלח"ה השנייה.
דבר אחד מדהים שהתגלה בסימולטור הזה הוא שכמו בחיים ובמלחמות אמיתיות - אם אתה לא מתארגן כמה גדודים עם ארטילריה ומטוסים (כמו שצבא אמור להתארגן) אתה לא כובש שום שטח וקו החזית לא מתקדם ונשאר מיוצב במקום (כמו שקרה במלחע"ה הראשונה). צריך להתארגן ולאם פעולה כדי לכבוש שטחים.
הדבר שעוזר להתארגן הם תוכנת דיבור וצ'ט שמותכנת בתוך המשחק, ואתה יכול לדבר ממש עם השחקנים שלידך או עם אלו שטיסם איתך במבנה. כך בד"כ טסים כמו שטסים בחיילות האוויר, בזוגות ובמנים של רבעיות ויותר. כל טייסת מתאמנת בנפרד (במצב של המשחק ב-H2H) - אני הייתיט ממקימי הטיסת השיראלי 101 ע"ש טייסת הקרב הישראלית הראשונה. הטייסת התפרקה בינתיים, כי אנשים "התעייפו" והחיים סכבו אותם למקומות אחרים (כמו גם אותי). חלק מהטיסים שלנו בטייסת היו טייסים אמיתיים מחיל האווויר, חלקם טייסי קרב (F-15' F16) וחלקם טייסים כיום באל-על. ממוצע הגיל במשחק היה 30-40.
זהו עולם מדהים שרק מעטים הישראלים שמכירים אותו (אני יכול לספור אותם על אצבעות כף אחת כי רובם כאן בארץ מכירים סימולטורים לא רציניים שבהם אתה משחק נגד תוכנה מחשב שנכתבה מראש ולא נגד אדם אמיתי).
כמו שאמרתי, כדי לשחק במשחקים הללו צריך ללמוד הרבה חומר (בכתב ומחברים אחרים באינטרנט). כי אחרת תיכנס וישר יורידו אותך בלי שתדע מאיפה ומי ירה בך. כמו כן, זה עולה כסף משהו כמו 15-20$ לחוד לשחק בזירה המרכזית.
הייתי יכול לספר לך עוד שעות על העולם המדהים הזה, אבל אין כמו לנסות ולנגוע בו באמת.
למשחק WW2 ONLINE אחרי שיטוט באתר שלהם, נראה לי שאתה חייב לרכוש את ה-CD כדי לשחק.
אם אתה רוצה לטעום מרמת הסימולטורים הללו אז אתה מוזמן להוריד את השניים שהזכרתי בפוסט הקודם ולנסות אותם (שבועיים חינם).
אגב, לסימולטורים של הטיסה אתה חייב סטיק רציני. (לרוב הטייסים שם יש להם סטיק, מצערת ופדלים בנפרד).
בסימולטור ACES HIGH יש גם אפשרות להילחם בטנקים בקרבות קרקע, ויש לא מעט קרבות גדולים ומהנים שם. אבל בלי אפשרות של להלחם כחייל חי"ר בודד.
בהצלחה
ישן 06-04-2008, 02:08
  toni2ton toni2ton אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.05
לפי דעתי, פיספסתם לגמרי את המטרה של הדיון הנ"ל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי toni2ton שמתחילה ב "Good old fansoined CGA/VGA Simulators"

הי חבר'ה, לא פתחתי את הדיון בכדי לשאול על סימולטור הטיסה הטוב ביותר, טוב, לעניות דעתי, במחשב לא צריך להשקיע יותר מ-2000 ש"ח על מנת להנות ממספר משחקים פשוטים (חבל שמשנת 2000, רוב המוחלט של החברות החליטו להשקיע ולפתח משחקים מפלצתיים בנפחם ודלים בעומקם..). הכוונה של הדיון הנ"ל, היתה לאתגר את המשתתפים בנסות לשחזר ולסמלט (מלשון סימולציה) את הקרבות העתידיים וכאלה שהיו -

כפי שסן צאו ושאר המורים הגדולים במחשבה צבאית הדגישו בשיעורים שלהם, היכולת הטקטית והאסטרטגית, איננה תלויה בחומרה או בטכנולוגיה, היא תלויה באנשים אשר מושפעים ומשפיעים על התוצאה הסופית.
ישן 06-04-2008, 17:13
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד מנהל סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
סדרת Gunship

אם כבר נוסטלגיה, אז עד הסוף. הגיע הזמן לעשות כבוד למשחקים שהדביקו לפחות חלק מאיתנו בחיידק הבטחוני! אתם מוזמנים להצטרף ולשתף, אבל רק בתנאי שיובאו משחקים טובים...
כל התמונות הובאו מהאתר Moby Games, שמטפח עם הרבה אהבה וריספקט מאגר מידע על כל משחקי המחשב מאז ומעולם

אחת החברות ששלטו בתחום הסימולטורים בשנות ה-80 וה-90 היתה MicroProse שהוציאה מספר סדרות סימולטורים מצליחות. הסימולטור המוצלח הראשון של מסק"ר היה Gunship שיצא בשנת 1986, וכלל משימות נגד הגוש הקומוניסטי שהיה באותה תקופה האויב הראשי של ארה"ב והמערב. במשחק כלל שיבוץ טייסים, אפשרות להתאים את חימוש המסוק למשימה, וסדרת משימות מוצלחות למדי.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מסך הפתיחה

מסך הכנה למשימה וטעינת חימוש

וכך נראה הקוקפיט, בגרפיקת EGA המשגעת - לא פחות מ-16 צבעים!

בשנת 91 יצא משחק-המשך בשם Gunship 2000 שפעל בגרפיקה משופרת (256 צבעים VGA) והציע שיפור גדול בכל מאפייני המשחק. בעקבות הניצחון המוחץ במלחמת המפרץ, נוסף מתאר של המתאר הפרסי למתאר האירופאי שנכלל במשחק המקורי. המשחק איפשר לפקד על טייסת שלמה ולא רק על מסוק בודד, הן בשיבוץ אנש"צ והן במשימות המורכבות ממספר מבנים. לאפאצ'י הסטנדרטי מהמשחק המקורי נוספו הלונגבאו, בלקהוק חמוש (בימים ההם DAP רק החל את דרכו), קומנצ'י בתצורת סיור ותצורת תקיפה, ואפילו AH-6 הקטן והמדליק.

מסך הפתיחה

מסך הכנה למשימה וטעינת חימוש, כולל אפשרויות לחימוש אקזוטי כמו Sidewinder ואפילו HARM

מסך הגדרות המשחק, מעוצב כפאנל בתוך הקוקפיט. במשחק שולבה מערכת מניעת העתקה, שכללה קוד (מופיע מתחת לסמל היחידה בפינה שמאלית עליונה) לקוד זה היה קוד מקביל בתוך ספר ההפעלה של המשחק, ורק לאחר הקשת הקוד ניתן היה להפעיל את המשחק. כדי למתן את תחושת ההצקה, הוגדר צעד זה כ"איפוס GPS"...

הקוקפיט עצמו כבר נראה הרבה יותר טוב

מפת השליטה במשימה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר