28-03-2008, 12:40
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
בחרת להתייחס לנושאים שוליים, ולהתעלם מהנושא
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "אתה כאוייב מושבע מס' 1 של מיקרוסופט וככזה גם"
קודם כל, אני לא שונא אף אחד. אני מתייחס רק לעובדות. אם הייתי באמת שונא, לא הייתי משתמש במוצרי MS כלל.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי עדי-אילת
מפיץ את כל השמועות הלא בדוקות בנושא. קראת טוקבקים ? זיהית מי כתב אותם ? הרי כל אחד יכול לכתוב תחת שמות שונים כמה שהוא רוצה תגובות לכתבות וכך כול להראות כאילו כל העולם ואחותו באותה דעה. וז גם תלוי במי בודק אותם, לאיזה מהם נותן לעבור ואיזה הוא חוסם. תגובות אנונימיות ממש לא אומרות כלום והן רק מיועדות לעורר דעת קהל חד-צדדית.
|
ההפנייה לטוקבק הייתה לא בתור דעה, אלא בתור תגובה של אדם חכם שראה את העתיד, וכתב על מה שעלול לקרות לפני שזה קרה. אתה נטפלת למלה "טוקבק", והתחלת להשמיץ בלי להבין למה התכוונתי. הצעה שלי, קרא שוב. את שאר הטוקבקים לכתבות שהבאתי בכלל לא קראתי.
ציטוט:
אני כלל לא משוכנע, כי כל הסיפור שסיפרת ממש נכון, וזה שפה ושם תמצא כתבות בנושא, גם הן הרי נכתבות ביבי בעלי דעה מסויימת. ... הסיפור שלך אולי מאוד מעניין ומסקרן, אך מי בכלל יודע בכזו ודאות קנאית כי הוא כל כך נכון ? כמובן הוא מצוטט על ידי כל המתחרים, ביניהם אינטרסנטים לא פחות קטנים מאנשי מיקרוסופט עמם
|
בניגוד למה שאתה אומר, אני גיביתי את דברי בעובדות. הכתבות שהבאתי נכתבו ע"י אנשים שונים, בזמנים שונים ובאתרים שונים. אם יש לך הוכחות אחרות, אתה מוזמן להביא אותן.
ציטוט:
וכל זה בלי לקחת בחשבון, כי Open Office ( אשר מותקנת גם אצלי נסיון ) חלשה מאוד בהשוואה לאחותה הגדולה, וסובלת ממחסור חמור של אופציות וחידושים כמו שיש כבר בגירסאות האחרונות של Office. היתרון שלה רק כי היא ללא תשלום, אך כמו רוב המוצרים המחולקים חינם היא גם מתפקדת "בצליעה" כמוהם. היא טובה עבור כל משתמש תפרן ממוצע, אך לא מתאימה למשתמש רציני הזקוק ליותר ממה שיש בה.
|
מצחיק מאוד. אף אחד לא חושב שאופן-אופיס יכולה להתחרות באופיס. היא פשוט מהווה תחליף למעוטי יכולת. ואגב, זו לא "תוכנה שמחולקת חינם" זו תוכנת קוד פתוח. יש הבדל.
ציטוט:
דומה כהשוואה של צג CRT ישן 15" אותו אפשר לקנות היום כמעט בחינם לצגים החדישים LCD של 19" ויותר : בשניהם אפשר לראות אותם סרטים ולשחק אותם משחקים, השאלה היא - איך....
|
לא קשור לנושא, אך אענה לך בתור מנהל פורום או"ב; ההשוואה שלך לוקה בחסר, מפני שצגי ה CRT איכותיים פי כמה וכמה מכל צג LCD או פלזמה. עדיין לא הומצא מסך ה LCD שלא לוקה בבעיות של זמן תגובה איטי. זו הסיבה שגיימרים עד היום מעדיפים צגי CRT; ברוב דגמי הLCD הנמכרים בארץ אתה תקבל מריחה בתנועה רוחבית של המצלמה בסרטים; איכות התמונה בCRT טובה יותר; בCRT אתה לא מוגבל לרזולוציה הטבעית של המסך, כמו ב LCD, ובכל רזולוציה תקבל תמונה מעולה; הקונטרסט ורמת השחור בCRT טובים פי כמה.
היתרונות של LCD הן רמת בהירות גבוהה, צריכת הספק, וגודל.
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 28-03-2008 בשעה 12:44.
|