17-03-2008, 14:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.05.06
|
|
כן, זאת בהחלט התחלה של משהו.
התחלה של התדרדרות. אנחנו מתחילים להיות כמותם, משחקים את המשחק שלהם בלי להכיר הת החוקים. הם רגילים לאלימות. בשבילהם זה לא דבר חדש שערבי מרביץ לחבר שלו, החבר שלו שורף לו את האוטו. בשבילנו זה די חדש, שהורסים בתים של אנשים. הם כבר בקיאים בעסק, זה שהרסנו בית מושתן של מחבלצ'יק לא מזיז להם את קצה הבולבול. אנחנו עושים מזה כזה עניין, אבל הם - מה הם דואגים בכלל? כל אחד מהם הרס יותר בתים ממה שמאה יהודים ביחד הרסו. כבר ראיתם איך הם מקימים מחסני-נשק מתחת לגני-ילדים, איך הם משתמשים בילדות אוטיסטיות שלא מבינות מהחיים שלהן בתור נשק, בתור עוד כלי, עוד צעצוע שייזרק לפח אחרי שהוא הביא קצת תועלת.
אנחנו מתחילים להיות כמוהם, שן תחת שן ועין תחת עין. רק שכולם יודעים שהם יותר טובים בזה, מה שאומר שלא רק שאנחנו הופכים לבהמות, אנחנו גם עושים את זה פחות טוב מהם, ככה שבאמת שום דבר לא יוצא לנו מזה. אם אנחנו נשחק בצורה הנכונה, אנחנו מתישהו ננצח, כי פרימיטיביות אף פעם לא עדיפה על פני ציביליזציה. הבעיה היא שאנחנו כבר הפסקנו לשחק בצורה הנכונה.
אני לא סובל משתמטים (אם הם עושים שירות לאומי במקום, זה שווה-ערך בעיניי לצבא, עם שירותלאומיניקים אין לי בעיה בכלל), ואני אתגייס לצבא וארסס בגאווה כל אויב חמוש במטרה להגן על המדינה שלי.
אבל להרוג את מי שבא להרוג אותך או את חבריך זה דבר אחד, ולהרוס את החיים של כל מי שקשור איכשהו לאותו אחד שבא להרוג אותך, זה כבר משהו אחר.
מה שקרה עם הבית של המחבל, ובהחלט יקרה עוד הרבה, זה בושה למדינה "מפותחת", מדינה "מערבית", "עם ספר", "אור לגוים". זאת בושה לכל דת שמאמינה כי "דת סגולה" ולכל עם שבטוח שהוא "העם הנבחר", וזו בושה לכל מדינה שבטוחה שהיא מתקדמת בקצב מטורף בסולם ההתפתחות והקפיטליזם, בסולם ה"מערביות". תזכרו, שמהרגע הזה, אנחנו רק חוזרים אחורה. ובקצב מטורף.
|