15-03-2005, 01:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
|
|
שוקולד ואלכוהול
אין כמו אלכוהול משובח ואין כמו שוקולד משובח,הבעיה היא שרוב המוצרים המנסים לשלב את השניים יחדיו, לא בכיוון של אלכוהול בטעם שוקולד אלא בכיוון השוקולד עם אלכוהול אינם מן המשובחים
לפני מספר שנים נתקלתי בשוקולד ממולא פינלנדיה אך השילוב של ווקדה ושוקולד לא קסם לי, אולי מפני שאיני חסיד נלהב של וודקה
האלכוהול האהוב עלי הוא בירה, וויסקי וקוניאק, שוקולד ממולא בבירה עדיין לא מצאתי אך היום גיליתי שוקולד ממולא באלכוהול והפלא בפלא שניהם איכותיים.
המדובר בשוקולד שוויצרי במילוי רמי מרטן, גלנפידיך 12, קינטראו, גרנד מרינייה ועוד...
כיוון שהיה לי קשה לעמוד מול המבחר, לא נותר לי אלא לרכוש את זה הממולא ברמי מרטן ואת זה הממולא בגלנפידיך.
לגבי הגלנפידיך אני יכול לומר חד משמעית שאכן מדובר בשוקולד משובח ואכן האלכוהול בפנים אמיתי גם אמיתי, אין מה לעשות, יש דברים שלא ניתן לטעות בטעמם ושוקולד זה אכן לא ניתן לטעות בו.
מומלץ בכל פה (תרתי משמע)
וכמקובל במחוזותינו, תמונה :
וקישור לאתר היצרן : www.goldkenn.com
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|