11-03-2008, 00:26
|
|
|
חבר מתאריך: 18.10.06
|
|
012 של בזק??
012 הם לא של בזק!
אולי 014 זה בזק בין לאומי!
בכל אופן תפעל בצורה הבאה אם לא יעבוד נוכל לאתר את הבעיה יותר טוב (במידה ואתה לקוח של 012SMILE בלבד ואם לא אז הנתונים האילו לא יעזרו לך) חבר את המודם ישירות למחשב וכנס לתיקת חיבורי רשת אם ה XP שלך בעיברית אז תלחץ על התחל ◄ הפעלה ושם תכתובת ncpa.cpl ותעשה ENTER שם תבדוק את רכיב התיקשורת שלך (LOCAL AREA CONNECTION) תלחץ עליו מקש ימני ואז מצב תיראה מה ה כתובת IP שאתה מקבל ◄ אם הכתובת היא כתובת בסיגנון של 172.2X.XX.X אז אתה עם חייגן רגיל ואתה צריך להגדיר את החייגן בראוטר (עם הפרטים שתיראה בהמשך) אם אתה מקבל כתובת IP שמתחילה עם 87 או עם 77 או משהו בסיגנון הזה אז אתה מחובר ללא חייגן ואתה צריך להגדיר שהראוטר שלך פשוט ימשוך כתובת IP מהמודם ולגלוש ויכול להיות שזה יסדר לך את העיניין!
במידה ואתה קיבלת את הכתובת IP של 172 בהתחלה מה שאתה צריך להגדיר בראוטר זה ככה:
סוג חיבור של L2TP ◄ שם אתה תגדיר את ה ש"מ והסיסמא שלך וגם שם מחשב מארח (HOST או IP ) שזה ב 012 cablelns.012.net.il אחרי שהגדרת את הדברים האלה תנסה להתחבר אמור להתחבר לך ישר אם הקשת הכל נכון כמו שצריך.
אם תיתן לי את היוזר שלך אוכל לבדוק בצהריים את היוזר שלך ולראות אם הצלחת להתחבר מהמערכת של 012 (סיסמא אתה לא צריך לתת לי אל דאגה זה לא מעניין אותי)
לאחר שעשית את כל זה תנסה להתחבר לאינטרנט, אם הצלחת נהדר אם לא תרשום פה איפה נפלת ואוכל להגיד לך איזה בדיקות נוספות לעשות כדי לאבחן את הבעיה
|