לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-03-2008, 21:43
  kadabra kadabra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.06
איך להגיע להחלטה הנכונה?

שלום, לא מזמן התגייסתי אבל כבר עכשיו אני נתקל בהרבה דברים שבהחלט עלולים להשפיע לי על השירות והעתיד..
מצד אחד עכשיו אני נמצא בטירונות ומיועד לקורס מסויים. אני לא אשקר אבל אם הייתי מסתכל על הקורס הזה מהצד אז הייתי אומר שאין סיכוי שבעולם שאני יוכל להיות שם.
אני עדיין בטירונות ובאמת שאני נהנה בכל רגע .. אחלה אנשים, צוות מצויין באמת הכל - 10.
אני גם יודע שאני יילך לשרת עם כל החברים האלה 3 שנים ובאמת שזה משמח אותי.
אבל מצד שני כשאני מסתכל על התפקיד שוב פעם, רק מבחינת התפקיד, אני חושב שאני לא יהיה מסוגל לבצע אותו.
אני בעל פרופיל - 64 ובנוסף אני סובל מבעיה רפואית שבתאכלס דיי מפריעה לי , אבל אני מאמין שאם טיפול נכון אני יצליח להתגבר על זה. בכל מקרה גם קיבלתי הצעה לוועדה רפואית ואני באמת לא בטוח אם אני רוצה..
כי באמת שאם היו שואלים אותי לפני הצבא מה הייתי מעדיף הייתי אומר קרוב לבית , יומיות וכדומה.
אבל מצד שני עכשיו שאני בצבא אני מסתכל על זה בצורה אחרת אני סוגר שבוע בצבא וזה באמת עובד לי בטיל ואני נהנה מזה.
אבל גם הרבה אנשים אומרים לי מצד אחד זה רק טירונות ובכל מקום הייתי נהנה ככה ( או לרוב).

מה שמטריד אותי מצד אחד כיף לי וסבבה לי , אבל מצד שני חרא תפקיד..
אבל יש לי את האפשרות לצאת משם אחרי הטירונות וכנראה להשתבץ למשהו אחר ( שאני לא יודע מה הוא ). אבל פה מצד אחד אני מפסיד את כל הכיף שהיה עם כל החברים מהפלוגה שלי אבל יש לי סיכוי לקבל תפקיד יותר טוב, או להפך. אז יש פה מן סיכון.
רציתי לקבל דעה מאנשים שאולי כבר היו במצב שלי או אנשים שיכולים ליעץ לי מה כדי לעשות.. נניח והיו מקבלים הצעה לעבור למקום אחר ( שלא יודעים מה הוא). או מנסים ולהשאר למשך 3 שנים כשינוי תפקיד כנראה יהיה בלתי אפשרי...

מצטער על החפירה ותודה למי שיוכל לייעץ...
אל תשאלו אותי על התפקיד וכו' כי אני מעדיף לא לכתוב על זה.. אבל פשוט תחשבו על הסיטואציה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר