06-03-2008, 13:23
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
1. הם לא נחשפים למקורות הזרים. הם בכלל לא יודיעם מה סוכנות מען או איפה מוצאים את הידיעות שלה.
2. אל תתמם: גם אתה מצטט את מען רק כדי לעקוף חוקי פורום, אתיקה וצנזורה. מעשה כזה אפשר להסביר באידאולוגיה, אבל אני בוחר לאבחן אותו כדחף "להיות ראשון". כמישהו שיש לו נגיעה לדת ומסורת ראוי שתזכור שישנם עניינים שבהם נהוג לשלוט על הדחף. בדיוק כפי שלא חושפים את פניו של המת.. בעצם מה אני מתווכח... אתה תביא לי כל מיני צידוקים... חבל על המאמץ...
בוא נדבר פשוט: ה"סקופים שלך" פוגעים באנשים טובים ע"י גרימת דאגה מיותרת להם. לך אחורה למלחמת לבנון: דיברה שם אשה (שאני מכיר) ממושב בית עובד. היא ידעה שהבן שלה באגוז וכששמעה (מאנשים שקרוא רוטר שמוטר או מקורות כאלה) שיש "הרבה הרוגים ונעדר" פשוט יצאה למרפסת עם הבת שלה וחיכתה לקצין העיר. הבן שלה חזר בשלום. אם לא הבנת את זה ולא הפנמת ועדיין ממשיך להצדיק את עצמך כאילו מדובר על וויכוח על הפוני של נינט, אז שפר את עצמך. תתאמץ אם זה קשה.
|
אני מודה שבמסגרת עבודת המידות שלי, הדחף להיות ראשון, או להביא ידיעה מקורית ולפרסמה, קיימת וייתכן ש"אשפר" עצמי, וכשזה יקרה לי ולאחרים, שוב לא תהיה לפורום הזה כל הצדקה קיומית, מהטעם שכבר מניתי.
לגבי חשיפת הסקופים, אין לכך כל חשיבות, כי מי שצורך תקשורת ודאי יכיר גם את סוכנות "מען, וחברותיה.
אילו הייתי חושב שבפרסום שלי אני גורם ליותר דאגה אצל האמהות וכו' בוודאי שהיתי מפסיק ומיד, אולם מאחר שאין ואקום בעולמנו הקטן וכולם יודעים ומייד, אז קטונתי מלהיות "המבשר הלאומי".
אולי, במקרה ה"טוב", חברי הפורום יידעו ועל כך כבר נימקתי לפני כן, שמי שצורך חדשות, מודע לכך שיש ידיעות, במיוחד במקום בו אנו נמצאים, שאינן משמחות ומרגיעות במיוחד.
שוב, אני ממליץ לך לרדת מהטיעון, ואולי תתפלל ל"רפואתי השלימה" והמהירה מהנגע שפשה בי ובעוד כמה חברי הפורום.
אם אחד ממנהלי הפורום חושב שהפרסום שלי לא היה במקום, יואיל ויודיע על כך "קבל עם ועדה" ואנוכי אשקוט, ולתמיד.