לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-03-2008, 12:15
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בוודאי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "בעידן התקשורת כאשר אי אפשר להסתיר כלום ואחרי כמה דקות..."

חשוב מאוד שכל אמא, אבא, חברה וסתם חבר/ה של חייל/מילואימניק/סמב"צית יוכלו לדאוג עכשיו לאיזה 10 דקות לפחות, עד שיבררו מה קרה.

בכלל, להגנת המצפון של "סקופרים" חשוב להעביר את החוקים הבאים:

1. כל אזרח חייב יהיה לקרוא את פורום סקופים - שחו"ח לא יקרה שיספרו שם על חייל הרוג באירוע לפני 5 דקות, ומי יודע אולי מי שיקרא את זה ויספר לגברת במשרד ליד, ישכח לספר שזה ב"כיסופים" בזמן שהבן שלה בכלל ב"סופה".
2. כל אזרח יחוייב יהיה לקבל סקירה על דרך הפעולה של קצינות נפגעים, קצין העיר ודובר צה"ל. ככה ידע שאם האירוע היה לפני שעתיים, סביר להניח שאם לא הודיעו לו, אז זה לא הבן שלו ואין מה לדאוג בגלל שבפורום סקופים עוד מישהו "לא עבר על תקנות הצנזורה" ורק "במקרה" הוא ציטט מקור שאינו מצחומי מדינת ישראל (שהרי הוא בשום אופן לא מתחכם לחוקי הפורום וכללי המוסר והאתיקה הבסיסיים).

והעיקר שלא נפגע בנטייה האינפנטילית של אנשים להרגיש טוב עם עצמם כי הם מביאים "את האמת" ולא נכנעים למאפייה של הצנזורים המניאקים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-03-2008, 12:28
  davidb66 davidb66 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בוודאי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
חשוב מאוד שכל אמא, אבא, חברה וסתם חבר/ה של חייל/מילואימניק/סמב"צית יוכלו לדאוג עכשיו לאיזה 10 דקות לפחות, עד שיבררו מה קרה.

בכלל, להגנת המצפון של "סקופרים" חשוב להעביר את החוקים הבאים:

1. כל אזרח חייב יהיה לקרוא את פורום סקופים - שחו"ח לא יקרה שיספרו שם על חייל הרוג באירוע לפני 5 דקות, ומי יודע אולי מי שיקרא את זה ויספר לגברת במשרד ליד, ישכח לספר שזה ב"כיסופים" בזמן שהבן שלה בכלל ב"סופה".
2. כל אזרח יחוייב יהיה לקבל סקירה על דרך הפעולה של קצינות נפגעים, קצין העיר ודובר צה"ל. ככה ידע שאם האירוע היה לפני שעתיים, סביר להניח שאם לא הודיעו לו, אז זה לא הבן שלו ואין מה לדאוג בגלל שבפורום סקופים עוד מישהו "לא עבר על תקנות הצנזורה" ורק "במקרה" הוא ציטט מקור שאינו מצחומי מדינת ישראל (שהרי הוא בשום אופן לא מתחכם לחוקי הפורום וכללי המוסר והאתיקה הבסיסיים).

והעיקר שלא נפגע בנטייה האינפנטילית של אנשים להרגיש טוב עם עצמם כי הם מביאים "את האמת" ולא נכנעים למאפייה של הצנזורים המניאקים.

1. הם יכולים לדאוג באותה מידה אם נחשפו לידיעה מהמקורות הזרים, ואם הם דואגים כי יש להם בן, חבר או סתם מכר, שלא יכנסו לאתר "סקופים,, כי מטבעו זה מה שהוא מביא, ולעיתים בידיעה ראשונית.
2. האבחנה שלך על נטיותיהם האינפנטיליות של אנשים אינה במקום, וכנראה שמקומך כלל לא באתר הזה אם כך אתה חושב על מפרסמי הידיעות.
אין בידיעה זו כל הצהרה שהיא האמת ותו לא, ובבדאי שאינה מסיבה לי הנאה, חלילה מגופו של מקרה.

ישן 06-03-2008, 12:55

אז זהו ש
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]חשוב מאוד שכל..."

1. הם לא נחשפים למקורות הזרים. הם בכלל לא יודיעם מה סוכנות מען או איפה מוצאים את הידיעות שלה.
2. אל תתמם: גם אתה מצטט את מען רק כדי לעקוף חוקי פורום, אתיקה וצנזורה. מעשה כזה אפשר להסביר באידאולוגיה, אבל אני בוחר לאבחן אותו כדחף "להיות ראשון". כמישהו שיש לו נגיעה לדת ומסורת ראוי שתזכור שישנם עניינים שבהם נהוג לשלוט על הדחף. בדיוק כפי שלא חושפים את פניו של המת.. בעצם מה אני מתווכח... אתה תביא לי כל מיני צידוקים... חבל על המאמץ...

בוא נדבר פשוט: ה"סקופים שלך" פוגעים באנשים טובים ע"י גרימת דאגה מיותרת להם. לך אחורה למלחמת לבנון: דיברה שם אשה (שאני מכיר) ממושב בית עובד. היא ידעה שהבן שלה באגוז וכששמעה (מאנשים שקרוא רוטר שמוטר או מקורות כאלה) שיש "הרבה הרוגים ונעדר" פשוט יצאה למרפסת עם הבת שלה וחיכתה לקצין העיר. הבן שלה חזר בשלום. אם לא הבנת את זה ולא הפנמת ועדיין ממשיך להצדיק את עצמך כאילו מדובר על וויכוח על הפוני של נינט, אז שפר את עצמך. תתאמץ אם זה קשה.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 06-03-2008 בשעה 12:57.
ישן 06-03-2008, 13:23

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אז זהו ש"

ציטוט:
1. הם לא נחשפים למקורות הזרים. הם בכלל לא יודיעם מה סוכנות מען או איפה מוצאים את הידיעות שלה.
2. אל תתמם: גם אתה מצטט את מען רק כדי לעקוף חוקי פורום, אתיקה וצנזורה. מעשה כזה אפשר להסביר באידאולוגיה, אבל אני בוחר לאבחן אותו כדחף "להיות ראשון". כמישהו שיש לו נגיעה לדת ומסורת ראוי שתזכור שישנם עניינים שבהם נהוג לשלוט על הדחף. בדיוק כפי שלא חושפים את פניו של המת.. בעצם מה אני מתווכח... אתה תביא לי כל מיני צידוקים... חבל על המאמץ...

בוא נדבר פשוט: ה"סקופים שלך" פוגעים באנשים טובים ע"י גרימת דאגה מיותרת להם. לך אחורה למלחמת לבנון: דיברה שם אשה (שאני מכיר) ממושב בית עובד. היא ידעה שהבן שלה באגוז וכששמעה (מאנשים שקרוא רוטר שמוטר או מקורות כאלה) שיש "הרבה הרוגים ונעדר" פשוט יצאה למרפסת עם הבת שלה וחיכתה לקצין העיר. הבן שלה חזר בשלום. אם לא הבנת את זה ולא הפנמת ועדיין ממשיך להצדיק את עצמך כאילו מדובר על וויכוח על הפוני של נינט, אז שפר את עצמך. תתאמץ אם זה קשה.

אני מודה שבמסגרת עבודת המידות שלי, הדחף להיות ראשון, או להביא ידיעה מקורית ולפרסמה, קיימת וייתכן ש"אשפר" עצמי, וכשזה יקרה לי ולאחרים, שוב לא תהיה לפורום הזה כל הצדקה קיומית, מהטעם שכבר מניתי.

לגבי חשיפת הסקופים, אין לכך כל חשיבות, כי מי שצורך תקשורת ודאי יכיר גם את סוכנות "מען, וחברותיה.
אילו הייתי חושב שבפרסום שלי אני גורם ליותר דאגה אצל האמהות וכו' בוודאי שהיתי מפסיק ומיד, אולם מאחר שאין ואקום בעולמנו הקטן וכולם יודעים ומייד, אז קטונתי מלהיות "המבשר הלאומי".
אולי, במקרה ה"טוב", חברי הפורום יידעו ועל כך כבר נימקתי לפני כן, שמי שצורך חדשות, מודע לכך שיש ידיעות, במיוחד במקום בו אנו נמצאים, שאינן משמחות ומרגיעות במיוחד.

שוב, אני ממליץ לך לרדת מהטיעון, ואולי תתפלל ל"רפואתי השלימה" והמהירה מהנגע שפשה בי ובעוד כמה חברי הפורום.

אם אחד ממנהלי הפורום חושב שהפרסום שלי לא היה במקום, יואיל ויודיע על כך "קבל עם ועדה" ואנוכי אשקוט, ולתמיד.

ישן 06-03-2008, 13:37

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]1. הם לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי davidb66
כי מי שצורך תקשורת ודאי יכיר גם את סוכנות "מען, וחברותיה..

לא נכון. אלה דברים חסרי בסיס

ציטוט:
במקור נכתב על ידי davidb66
אילו הייתי חושב שבפרסום שלי אני גורם ליותר דאגה אצל האמהות וכו' בוודאי שהיתי מפסיק ומיד, אולם מאחר שאין ואקום בעולמנו הקטן וכולם יודעים ומייד, אז קטונתי מלהיות "המבשר הלאומי"...

ברור שאתה לא חושב שאתה יכול לגרום דאגה ל 2-3 אמהות ואבות, אחרת היית מפסיק. ויש ואקום בעולם, ויש אנשים שמעדיפים שלא לשמוע שמועות/רכילויות/הדלפות פשוט מן הטעם שהם יודעים שמה שחשוב להם ממילא יתפרסם באופן מסודר. אבל כמו שאמרתי, הדחף להיות ראשון יגבר אצלך על כל הגיון שיכול להסביר למה אתה טועה. זה בדיוק מה שמניע את צלמי הפפרצי. נקווה עבורך שלא תצתרך לחוות אישית את המחיר של חוסר רגישות מצד סביבה חטטנית.

ישן 06-03-2008, 13:49

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "[QUOTE=davidb66]כי מי שצורך..."

ציטוט:
לא נכון. אלה דברים חסרי בסיס

ברור שאתה לא חושב שאתה יכול לגרום דאגה ל 2-3 אמהות ואבות, אחרת היית מפסיק. ויש ואקום בעולם, ויש אנשים שמעדיפים שלא לשמוע שמועות/רכילויות/הדלפות פשוט מן הטעם שהם יודעים שמה שחשוב להם ממילא יתפרסם באופן מסודר. אבל כמו שאמרתי, הדחף להיות ראשון יגבר אצלך על כל הגיון שיכול להסביר למה אתה טועה. זה בדיוק מה שמניע את צלמי הפפרצי. נקווה עבורך שלא תצתרך לחוות אישית את המחיר של חוסר רגישות מצד סביבה חטטנית.

כפי שאתה אומר, יש מי שמעדיף לא לשמוע שמועות, רכילויות ו"שאר ירקות", ומעדיף לשמוע באופן מסודר, ולכן לא ייחשף לפורום הזה!!!
אגב, בתקשורת הישראלית ה"מצונזרת" קיימים קודים ברורים שעוקפים בדיוק נמרץ כמו בפורום זה את הצנזורה, ע"י שימוש במילים כגון: "חילופי אש קשים", "פצוע אנוש", ועוד, מילים שמדאיגים לא פחות אולם מותירים בחלל האוויר חוסר ידיעה משלימה ל: כמה, היכן ומתי.
כל אחד יודע משמעותן של מילים אלה וגם אתה, כבוד השופט המלומד, אז בבקשה, קצת יושרה אינטלקטואלית...

ולשיעור בעברית (לא כולל תיקון שגיאות כתיב), "סקופ", משמעות המילה- חדשה מרעישה, מעניינת המופיעה לפני ששאר המפרסמים מוציאים אותה לאוויר העולם, והפורום הזה הוא כזה!!!

ובזאת סיימתי את הוויכוח אתך.

נערך לאחרונה ע"י davidb66 בתאריך 06-03-2008 בשעה 14:11.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:50

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר