20-11-2004, 17:37
|
|
|
חבר מתאריך: 20.11.04
|
|
מפעיל תקשוב מבצעי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Deicide986 שמתחילה ב "שנייה לפני שאני חורץ את גורלי...הייתי רוצה להתייעץ!"
שלום לך מר Decide
אולי אוכל לעזור לך בקשר למפעיל תקשוב מבצעי, לפני כשבוע התחלתי את הקורס הזה ב"אגף התקשוב".
בנוגע לחומר: תלוי עד כמה אתה מתחבר לדברים טכניים לחלוטין. הקורס מלמד על סוגי מכשירי קשר ומנתבי נתונים. אני אישית לא מרוצה מהשיבוץ שלי ואני שמח בשבילך לפחות שיש לך את ההחלטה. החומר עמוס מאוד, ויכול לגרום לך לרצות למות, הוא מועבר בצורה מאוד יבשה, כמו שרק הצבא יכול להעביר חומר, ואותי אישית הוא פשוט משעמם. השיבוצים שלאחריו הם די נרחבים, אבל זה מאוד תלוי בינתונים האישיים שלך, אם יש לך פרופיל גבוה, ואין לך בעיות ת"ש (אתה תלמד בטח בהמשך מה זה בדיוק) אזי הגיוני מאוד וקרוב לודאי שתהיה משובץ באיזשהו חור בטיזנאבי של השטחים.
בנוגע למשמעת: משמעת צבאית גרידא, במידה ותעשה טירונות 02 שהיא פיקניק לחלוטין בכל מה שנוגע למשמעת, אתה תקבל הלם נוראי מהמשמעת בבה"ד שבע, קשיי הסתגלות רציניים ועוד ועוד דברים כיפיים לחלוטין. ושוב, זה תלוי ביכולת סיבולת שלך ובמוטיבציה שלך לשרת בצה"ל. רק בשבוע הראשון שלי שם 25 ביקשו קב"ן!!! הרבה מאוד ביקשו מש"קית ת"ש וכל השאר עשו המון בעיות משמעת עד שסילקו אותם והם בדרכם להיות עובדי רס"ר וטבחים.
מסקנה (והיא אישית שלי): לא אחד גדול!!!!!
עוד משהו קטן בדרך, רכז אמצעי תקשוב:
אני לא בדיוק יודע מה זה אבל הם הגיעו איתי לבה"ד שבע וממה שהבנתי הם סוגשל אפסנאים רק של מכשירי קשר ושאר ירקות... החלטה אישית שלך אם כן או לא.
לעולם אבל לעולם, אל תקשיב לגורם שקשור איכשהו ללימוד או לפיקוד המקצועות שעליהם אתה שואל, תפקידם הוא לייפות דברים ולנסות למשוך אותך לשם על מנת למלא תקן שאותו הם צריכים!
בהצלחה בצבא, אני אישית ממליץ לא להכנס לזה מלכתחילה.
Xumium
|