|
15-07-2008, 14:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.08.05
|
|
מיקי גולדווסר...
לפני כמה זמן שמעתי את מיקי גולדווסר בגל"צ.
האישה הזאת מגיע לה פרס "אם הגיבורה". איך שדיברה על עם ישראל, שאנחנו ניצחנו את החיזבולים
אם יתאפשר אז אצרף את הראיון עם אילנה דיין.
לצערי, הם משחקים עם הרגשות שלנו, אך זאת גם הגדולה שלנו.
נכון היום אנו בוכים ואמהות של חללינו בוכות. אך אני מתפלל ומאמין באמונה שלימה שהבורא
יתן קצת נחמה להן, כי אנו לא מסוגלים.
עוד נגיע ליום השילם ונקם.
הנה הראיון מהיום:
גיא ורון
עדכון אחרון: 13:59 , 15/07/2008
אמו של אהוד גולדווסר, מיקי, שהעסקה להשבת בנה ואלדד רגב אושררה היום לקראת הוצאתה לפועל מחר בבוקר, מברכת על ההחלטה שהתקבלה בממשלה: "לאורך כל השנתיים האחרונות ניסו לערער אותי, אבל ידעתי שהממשלה תיקח את ההחלטה הנכונה. כולי תקווה שאודי עדיין חי, ואני רוצה לחבק אותו מחר"
"העם ניצח בעמידה האיתנה שלו, ובמורליות הגבוהה שלו. עדיין, כולי תקווה שאחבק מחר את בני" - כך אומרת אמו של החייל החטוף אהוד גולדווסר, מיקי, שהעסקה להשבת בנה ואלדד רגב אושררה היום ברוב קולות בממשלה.
גולדווסר, שקיבלה את ההודעה על אשרור העסקה מכלי התקשורת, הודתה כי סמכה על ההממשלה ועל הציבור כי "יקחו את ההחלטה הנכונה", אך הייתה בכל זאת במתח. "לאורך כל השנתיים האחרונות ניסו לערער אותי, אבל כולי תקווה שאודי עדיין חי, ומחר אדע בוודאות", היא אמרה.
גולדווסר אמרה בתוכניתנו "עושים צהריים" עם יעל דן כי לא תגיע מחר למעבר הגבול בראש הנקרה, לשם יועבר בנה, ובכך תכבד את בקשת המדינה. "יש להם את התהליכים שלהם ואת ההסדרים שלהם, ונעשה כל מה שיאמרו לנו לעשות", הסבירה אמו של החייל החטוף.
"העם ניצח את חיזבאללה בעמידה האיתנה שלו"
"החיים לא יהיו כשהם שהיו", הודתה מיקי גולדווסר, "לא משנה מה יקרה, אנחנו משפחה שרוטה, אבל החיים הם חזקים, וישנה אופטימיות לגבי החיים והעתיד. זה גם הכבוד הראוי ללוחמים היוצאים להגן על מדינתם".
לדבריה, "העם ניצח את חיזבאללה בעמידה האיתנה שלו, ובמורליות הגבוהה שלו - אך אני מצרה מאוד לפעמים שמנסים לשווק אותנו מבחינה מורלית. בכל רחבי הארץ גיליתי עם נחוש וגאה מאוד, ולא יביסו אותנו. נמשיך לעבור דברים קשים, אבל אני חושבת שהחיזוק, החוזק והבדיחה מעבירים כל מכשול".
"אם יתברר שהבנים מתים, על הורגיהם לשאת בעונש מוות"
במשפחות החיילים החטופים הביעו שמחה על אישורה הסופי של העסקה עם חיזבאללה. "אנחנו חשים שהרוב כבר מאחורינו", אמרו הוריו של גולדווסר עם קבלת ההודעה, "נראה כי בממשלה חוששים מתסבוכת דומה לזו של רון ארד".
בראיון לסוכנות הידיעות הצרפתית, אמר שלמה גולדווסר, אביו של אהוד, כי אם יתברר ששני החיילים מתים, על הורגיהם לשאת בעונש מוות.
לסלוח לרוצחים - זה תפקידו של האלוהים.
תפקידנו - זה לארגן להם פגישה
אנו לא בוכים, דואגים שאמהות שלהם יבכו
נערך לאחרונה ע"י האזרח בתאריך 15-07-2008 בשעה 15:03.
|
|