26-01-2008, 12:07
|
|
|
חבר מתאריך: 04.01.07
|
|
דינמיקה קבוצתית
אני אגיד לך את מה שאני "יודע" וחושב על סמך מיונים אחרים שהם לא חבצלות, אבל סביר להניח שהם יעזרו לך בהתאם, והכוונה היא לשחקים (סביר להניח שמדובר באותה דינמיקה קבוצתית) ובגיבוש טיס.
בעיקרון מה שנדרש ממך בגדול במיוני דינמיקה קבוצתית הוא היכולת להתמודד ולהשתלב בעבודה עם אנשים אחרים, ואפילו להצליח להבליט את היכולות הטובות שלך שישפיעו על עבודת הצוות, ואם אפשר אפילו יכולות מנהיגות שיובילו את כל הצוות אחריך.
תצטרך להיות סובלני וסבלני, יצירתי, חברותי, משתף פעולה ופעיל בצוות, גם כשהרעיונות הם לא שלך, להיות כריזמטי ולהוביל, להגיד דברים נכונים במקום הנכון ולא להתפלצן ולזרוק שטויות רק בשביל להתבלט- וזה חשוב- לא חייבים להתבלט כדי לעבור דינמיקה קבוצתית!
אם יש לך כריזמה יכולות מנהיגות ויכולות חברתיות, וכן יצירתיות ויכולות חשיבה טובות, סביר להניח שתעבור את המיון בלי מאמץ גדול במיוחד, שהרי הממיינים מחפשים את האנשים שזה בא להם בטבעיות, והם רואים מי דוחף את עצמו למרכז וכופה את עצמו על הקבוצה.
אני אחזור על הקלישאה שלדעתי היא הכי נכונה ואני אומר אותה שוב ושוב גם לחברים ששואלים אותי וגם פה בפורום- תהיה עצמך! אם אתה מתאים אתה תעבור, ואם לא אז לא נורא, כנראה שהתפקיד הספציפי הזה הוא לא בשבילך, ותצטרך לגלות בגרות ולהתמודד עם זה ולעבור הלאה.
בהצלחה!!