26-12-2007, 19:17
|
|
|
חבר מתאריך: 26.12.07
|
|
צריך שינוי..
היי כולם!
אני חדש פה וקראתי את כל החוקים של הפורום.
שמעתי על הפורום הזה הרבה ועל התמיכה הרבה והאנשים האיכותיים שכותבים פה, אז החלטתי לנסות את מזלי
הנושא שאני כותב עליו הוא די משמעותי עכשיו בחיים שלי- וקשה לי פשוט להתעלם ממנו.
יכול להיות מצב שתצא פה חפירה רצינית או איזה סוג של מגילה, אז אני מזהיר מראש חח.
את הבעיה הכוללת שלי קשה לי קצת להגדיר- זה לא מצב קטן, אלא פשוט הרגשה כללית שהתחלתי להרגיש בזמן האחרון- הרגשה שפוגעת בי וקשה לי סתם לדלג עליה ולהמשיך בחיי.
אני מרגיש בעצם לא אני. אני מרגיש שאני עדיין לא הגעתי לאיפה שאני צריך להיות ומי שצריך להיות. אני לא יודע איך להגדיר את ההרגשה הזאת כל כך- אבל היא גורמת לי להיות בדאון כל שני וחמישי- אני מרגיש לא טוב עם עצמי ומרגיש שמשהו אצלי בחיים חייב להשתנות.
יש מספר נושאים שאני חושב שהם חלק מהגורמים להרגשה הזו:
ראשית, יש את הנושא החברתי. אני יודע שזה נושא מאוד בעייתי, ובעיקר בגיל ההתבגרות. כל הקטע של ה"מקובלות" וכל זה.
אני בסה"כ לא מישהו דחוי או משהו. דווקא ההפך הוא הנכון- יש לי חבורה כזאת של חברים טובים, כל מיני חברים כאלה מהבי"ס ומאחרי הצהריים ויש לי גם כמה ידידות טובות.
למרות שהכל נשמע די טוב, אני לפעמים מרגיש די בודד- בהפסקות לדוגמא, יוצא לי הרבה להיות בכתה במקום להיות בחוץ ולהיות עם כל מיני חברים אחרים- פשוט בגלל שהחברים הטובים שלי מעדיפים להשאר שם, ולי לא כל כך נעים להסתובב בין הכיתות ופשוט להכנס ולשבת עם כמה ילדים- כנראה בעיה של בטחון עצמי.
אני גם לפעמים נשאר אחרי הצהריים לבד, משועמם מול המחשב.
בנוסף לכך, יש את העניין של הביטחון העצמי. יש לי ביטחון עצמי די נמוך, למרות שבעצם אני רואה את הדברים החיוביים שבי ומנסה להאמין בעצמי (וכאן אני לא רוצה להשוויץ או משהו, אבל פשוט רוצה לתת קצת דוגמאות בהקשר הזה):
אני טוב בלימודים וגם די טוב בספורט, נראה די סבבה בעיני עצמי (לא חתיך הורס או דוגמן אבל נראה די טוב). החוסר ביטחון הזה גורם לי להיות יותר מופנם ולא באמת להוציא לפעמים דברים שאני חושב- דבר שגורם לכך שלפעמים כאשר אני יושב על מישהו אז לפעמים קשהלי לבטא את עצמי ואני מרגיש הרגשה כאילו אני "מבזבז למישהו את הזמן" ומשעמם אותו.
אני לפעמים משווה את עצמי לאחרים (למרות שאני יודע שלא כדאי לעשות את זה) ורואה שהוא יותר מקובל, הוא יותר מצליח בספורט, הוא מדבר עם בנות בלי בעיה ואני סתם אחד שלא כל כך מצליח (למרות שאני יודע שהמצב שלי הוא דווקא לא כל כך נורא).
אני מקווה שלא נתתי את ההרגשה כאילו אני יושב בבית ולא עושה כלום עם עצמי (מה שלא נכון כל כך- יש לי פעילויות אחרי ביה"ס וכל מיני חוגים וזה) ובוכה כמה רע לי- כי באמת, למרות שלפעמים יש לי את ההרגשה הרעה הזאת (שעוברת אחרי יום אבל תמיד חוזרת) אני דווקא בסדר.
אולי יהיה לי עוד להוסיף אחר כך
ומקווה שלא הגזמתי קצת עם ההודעה שלי (למרות שאני יכול לחפור עוד יותר חח )
תודה מראש
|