19-12-2007, 12:17
|
|
|
חבר מתאריך: 10.02.05
|
|
וזה בדיוק אותו גבול מסוכן.
אנחנו מיואשים ממערכת המשפט, אז ניתן לתקשורת להיות חוקר, שופט וגם תליין. נקרא לאדון גילהר שישלול את הזכויות הקיימות בחוק ונבצע את הלינץ הציבורי, ולעזאזל, מה יהיה בהמשך ולאן אנחנו מדרדרים.
זו דלת שכבר חצי פתוחה, אם לא פתוחה לרווחה, אנחנו נותנים כוח לתקשורת להרים ולהפיל אדם, ולא תמיד אנחנו יודעים מה האינטרסים מאחורי אותם תחקירים, לעולם אין אנו מקבלים באמת את התמונה המלאה, אלא רק מה שהתקשורת רוצה להראות.
ממחר, אני יכול לעשות גם תחקירים אישיים שלי, להביא הוכחות משלי, לפרסם ברשת שאדם מסויים הוא פדופיל?
זו האופנה החדשה בתקשורת, כל סיפור עסיסי שנחשב מספיק סקסי ומביא רייטינג, עובר דרך "משפט התקשורת" ודינם נחרץ, ע"י חשיפת אנשים ברגעים הקשים שלהם, בלי הגנה על זכויות הפרט ופירסום תמונותיהם.
יהיה לך יותר קל להבין למה אני מכוון, אם אשאל אותך, למה היה צריך לפרסם את תמונת הילדה שננטשה בהודו? (להבדיל אלף הבדלות)
קל מאד להרגיש את הגועל והדחיה מאותם סוטים, היום אנחנו חוככים ידים בסוג של הנאה מול התחקיר של ערוץ 10, "נהנים" לראות את ההתפתלות שלהם מול המצלמות, ואת התגובות שערוץ 10 מצא לנכון להביא לנו מפיהם. איפה הגבולות? מחר זה יהיה איקס שנתפס מול המלצמה עם נערת ליווי או אדון Y מעשן מריחואנה, את כולם אפשר לצלם...יהיה מעניין לראות את ההסברים שלהם, תוך כדי פיתול, ל"תחקיר" הכתב התורן? כנראה, שכן. מחר, זה יכול להיות גם מישהו מבני משפחך שנחשף ככה, ללא ההגנה המגיעה לו על פי חוק.
אני חוזר ומדגיש, אין לי דבר נגד עבודת המשטרה ואין לי דבר נגד המעצר, נהפוך הוא. אני פשוט מוצא את מוערבות התקשורת בסגנון הזה כבעייתית וכמובילה לדרך מסוכנת, ללא הצדקה מבחינת שלום הציבור. כשבית המשפט ירשיע אותם - אז תוכל להניף תמונותיהם ופרטיהם ולהגן על הציבור.
.
|