12-11-2007, 01:11
|
|
|
חבר מתאריך: 12.11.07
|
|
מחפשת אם פונדקאית
שלום,
" אני בת 36 ומזה 10 שנים נשואה לבן זוג מקסים. זה 9 שנים שאנחנו מנסים להביא ילד לעולם, נסיונות אלו כללו מספר הריונות שלצערנו הסתיימו מבעוד מועד.
מבחינה רפואית, אין באפשרותי לעבור עוד נסיונות להרות.
בצר לנו, החלטנו לחפש אם פונדקאית נחמדה, ישרה ופורייה שתעזור לנו להגשים את החלום ולהפוך אותנו להורים מאושרים.
"מזל טוב להולדת תינוקכם - זו הברכה שאני משוועת לשמוע יותר מכל.
חלומי לאחוז תינוק בידיי ולשמוע את בכיו. לצערי, איני יכולה ללדת ילדים ופונה לעזרת הציבור במציאת אם פונדקאית. ´´אנא עזרו לנו למצוא מישהי, שתעזור גם לנו להגשים את חלומנו לאחוז בתינוק´´.
במשך עשר השנים האחרונות מנסים אני ובעלי להיכנס להריון, אך ללא הצלחה. בשנים האחרונות, לפני שהתבשרתי כי היא איני יכולה ללדת באופן טבעי, עברתי עשרות טיפולי הפריה. הצלחתי להיכנס להריון פעמיים, אולם התינוק לא החזיק מעמד ברחמי..
לפני כשנה וחצי, לאחר שהתינוק השני לא שרד ברחמי , רופאיי בישרו לי שאני מסכנת את חיי בניסיונות החוזרים להבאת ילד.
´´כשאמרו לי את זה הרגשתי שאין לי יותר תקווה. במשך כל אותן השנים אני ובעלי נסינו בכל כוחנו להיכנס להריון. לא הרמנו ידיים ועברתי עשרות טיפולי הפריה, אך ללא הועיל. כשהרופאים אמרו לי, שלא אוכל ללדת נכנסתי לדיכאון, אולם גם אז החלטתי שלא לוותר. הגעתי הביתה ונכנסתי לאינטרנט. חיפשתי פורום שעוסק בבעיה שלי ומצאתי שם עשרות נשים שתמכו ועודדו אותי. הבנתי שיש לי תקווה.
אני פונה לכל אחד ואחת מכן לנסות ולעזור לנו.
אולי אתם מכירים מישהי שהיא פונדקאית/ שיכולה להיות פונדקאית?
אולי יש לכם מכר שיכול לבדוק ולשאול?
אנא עזרו לנו למצוא מישהי שתעזור גם לנו להגשים את חלומנו לאחוז בתינוק.
לפניות- mother_baby@walla.com
תודה)
|