12-11-2007, 20:09
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי EDST
תודה על התשובה המפורטת.
1) שכחתי לציין שבממוצע אני מדבר פחות מחמש דקות ביום(לא יודע אם זה הרבה או מעט), ורוב השיחות שלי קצרות – האם גם במקרה זה עניין ההתחממות יפריע לי?
2) מה מאפשר הסימביאן בעצם?
למיטב הבנתי הנייד הופך למשהו שהוא באמצע בין סתם נייד לבין מחשב כף יד, נכון?
האם אני יכול, למשל, לחבר בעזרת ה BT או USB מכשיר GPS ולהתקין תוכנה של מפות?
3) כשאתה אומר לדבר באוזנייה אתה מתכוון לדיבורית הרגילה שמקבלים עם המכשיר?
4) 65 ו 73 לא בתקציב שלי... אז זה או 6120 או 6288 או סוני אריקסון 610K – יעזור לי מאוד דירוג שלהם לפי איכות המצלמה.
שוב תודה!
|
1) אתה מדבר מאוד קצת. אבל למיטב ידיעתי המכשיר מתחמם מכל מיני פעילויות. לא רק שיחות. גם אם הוא פועל הוא יכול להתחמם. אבל פחות. זה הכול תלוי בבן-אדם. זה יכול להפריע וזה יכול גם להיות ממש נעים שחמים לך באוזן ושגדל לך סרטן במוח.
2) בדיוק. הסימביאן מקדם את מכשירי הסלולאר צעדים קדימה לכיוון המחשוב. למעשה, כותרת הדגל של מכשירי ה-N Series של נוקיה זה "מה שמחשבים הופכים להיות" כשספינת הדגל שלהם זה המכשיר Nokia N95.
מכשירים בעלי סימביאן נקראים smartphone (סמארטפון) שזה טלפון חכם. המערכת הפעלה הזו היא מערכת פתוחה כמו ווינדווס למשל ומאפשרת התקנת תוכנות מכל הסוגים.
למשל, כאשר קיבלתי את המכשיר Nokia N73 הוא לא תמך בקבצי AVI. לכן, התקנתי עליו נגן DivX Player מה שאיפשר לי לנגן קבצי AVI בצורה מלאה ואיכותית.
וכן, תוכל לחבר מקלט לוויני (GPS) דרך Bluetooth או USB ולהשתמש בתוכנת ניווט לווינית (GPS).
3) בקשר לאוזנייה, התכוונתי לאוזנייה שמגיעה עם האריזה או אפילו עם אוזניית BlueTooth שזה יותר נוח אבל זה לא משנה. העיקר שהמכשיר עצמו לא יהיה לך באוזן.
4) לשלושתם יש את אותה המצלמה. אני מציע לך להישאר עם נוקיה. אין על נוקיה. בגלל בעיית הקרינה והחימום של 6120 אני מציע שתלך על 6288. אבל אם חשוב לך סמארטפון אז לך על 6120 ותשתמש באוזנייה. ותוכל אולי לשים את המכישר בתוך איזה נרתיק כל הזמן או עם כיסוי פלסטיק (יש כאלה) ואז זה לא יפגע בך כשזה בכיס (ואז הביצים שלך לא יתבשלו).
מקווה שעזרתי לך.
להת'
אם אתה צריך עוד משהו תבקש. אני אשמח לעזור
|