זה בגודל של מיני IPOD אולי קצת יותר עבה.
וזה עלה לי איזה 300 שקל בזמנו (אפריל 20007) אז כנראה שהמחיר ירד.
ואפשר לשמוע מוזיקה גם בלי אוזניות (רק שהסוללה נגמרת יורת מהר)
החיסרון - הסוללו נטענת והיא בתוך המכשיר והיא מספיקה רק לשעתיים וחצי, אבל זה גם תלוי על איזה ווליאום אתה שומע.
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "למה יש לך במחשב רק 30 ג'יגה?"
כי.. זה מה שקיבלנו עם המחשב (לפני שנים רבות) ועדיין לא הלכנו לבאג לקנות אחד גדול יותר ב250 ש"ח
אבל.. עוד חודש בערך אנחנו אמורים לקבל מחשב חדש מתנה מהעבודה של אבא מקבלים רק את הכונן (עם מעבד דואל-קור wtf) וכל מיני דברים שאני לא יודע להגות, ואנחנו רק נקנה מסך חדש ודק; זיכרון של לפחות ג'יגה (היית מאמין שיש לי עכשיו 400 מגה ראם?); והארד דיסק של לפחות 120 ג'יגה.
"אני רוצה שתזכרו שאף בן זונה לא ניצח במלחמה למען ארצו .-הוא ניצח על ידי כך שגרם לטיפש המסכן השני למות למען ארצו "
(גנרל ג'ורג' פטון) .
"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם"(גנרל ג'ורג' פטון)
"אוי המרגמות אוי המרגמות חברה על הכיפאק חבל שהם זונות"(רב אלוף גבי אשכנזי)
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש(סא"ל מיל' דודו הלוי)
גרוע מהמלחמה הוא הפחד מפניה(סנקה)
מה זה חוואה?והסיפור די מוזר חזרנו מהבסיס של אחותי הבאתי לאמא שלי את הMP וככל הנראה שהיא הלכה לזרוק את העטיפה של הארתיק אז היא בטעות זרקה גם את הMP...
"אוי המרגמות אוי המרגמות חברה על הכיפאק חבל שהם זונות"(רב אלוף גבי אשכנזי)
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש(סא"ל מיל' דודו הלוי)
גרוע מהמלחמה הוא הפחד מפניה(סנקה)
הסיליקון שבא עם האוזניות התקלף והפלסטיק נשבר טיפה אז לקחתי אוזניות שלא עבדו לי, שהיה בהם כיסויים שחורים אז הוצאתי אותן, קצת גזרתי את מה שלא היה צריך, והן התאימו לאוזניות של האייפוד