08-11-2007, 20:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
אופיר, סליחה אם זה נשמע מעליב, אבל אתה בדיוק מהלקוחות שהוט רוצים, ישראלי פראייר וכנוע שמוכן שידרכו עליו.
סטארגייט סיימה את שידוריה בארה"ב (עונה 10 ואחרונה) לפני 5 חודשים, לכן כול "חוק" לחכות בין עונה לעונה לא רלוונטי כאן, ושוב בפעם האלף אני אזכיר שבפרסומת נאמר בזמנו שישודר הכול ברצף עד הסוף. זה בטח גם לא יפריע לך אם גם יתחילו לעשות פרסומות כמו בארה"ב באמצע הפרק, ואולי גם שלא יהיו כתוביות באנגלית - בוא נלך עד הסוף.
עכשיו, אני לא יודע, אם ראית סטארגייט בעבר (כששודר בערוץ 11, או בהורדה), או שאתה מתכוון לראות עכשיו, אבל אם זה המצב אז לא חוכמה לבוא ולהעביר ביקורת כי אתה (כנראה) לא במצב של הצופים שראו את עונות 1-4 ב-4 החודשים האחרונים. מה לעשות, ההרגשה של צופים אלה היא שהוט פשוט סליחה על המילה חרבנה עליהם בקשת, ולכן המרמור.
לגבי "ההודעה של נציג AXN", תגיד לי, אתה בן 10? מה בדיוק אומר לך שזה באמת נציג שלהם? אני יכול לפתוח יוזר בתפוז ולרשום שאני אולמרט, נו אז מה? היוזר הזה לא חוזר ומגיב בשרשור הזה.