04-11-2007, 17:11
|
|
|
חבר מתאריך: 07.10.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי תומסון
טוב אז ככה, בחודשיים האחרונים שלי בצבא העניינים בבית הסתבכו וכרגע אני חיי לבד עם אבא שלי. הגשתי בקשה לת"ש 2 ביגלל שיש לאבא שלי בעיות רפואית, מבחינתם הכל מתאים אבל לא התאים להם להוציא לי ת"ש בטח כי למ"פ שלי כואב הלב על עוד חייל ת"שניק בפלוגה שלו. אני לא מגיש בכלל ערעור על זה כי נשבר לי כבר. אני במצב קשה ואני רוצה לצאת מהצבא לא משנה מה. כל הזמן מורחים אותי ביקשתי קב"ן לפני השד יודע כמה זמן. ולהם שוב תמיד אותן הסיבות שביגלל שזה גדוד קרבי ואין קב"ן בבסיס זה לוקח יותר זמן מה48 שעות\שבועיים מרגע בקשה.
כבר הייתי נפקד לפני 3 חודשים ליומיים ובאו לקחת אותי מהבית (אחרי שהוצאתי הבטחה שאני אראה קב"ן למחרת) חזרתי נשפטתי 21 מחבוש על תנאי וקיבלתי את הקב"ן שהחליט לעשות עוד שיחה, מאז זה נדחה עד עכשיו 3 חודשים. אני לא מתכוון לכבול אף אחד כי עד שהכבילה תתקבל אני כבר ישתחרר אחרי 3 שנים של שירות מלא. אז היום החלטתי לשים סוף.
בקיצור אני נפקד, ויש לי שאלה, האם בזמן הנפקדות אני יכול ללכת לקב"ן חירום בתל השומר?
ואם ובמידה ואני יחזור עוד איזה חודש ככה מה יקרה ? יפעילו לי את העל תנאי ל21 וכשאני יחזור יעלו אותי שוב למשפט ואז שוב 21 ? תלוי במי שאשפוט אותך. אבל סביר לניח שאתה יכול לקבל 7 ימי מחבוש והתנאי יהיה מופעל סה"כ יהיה לך 28 ימים.
אם יש אמת בדבריך אני לא מבין איך הטיפול לא כבר תחת המג"ד. תצור קשר עם המש"קית ת"ש ותדרוש שיחה אימו ותביא את הדברים בצורה הכי נכונה.
קיצר מה יקרה איתי עכשיו..?
|